(ВІДЕО) Інженерні підрозділи прикордонників працюють вдень і вночі, попри ворожі обстріли

НАЗАД
05 липня 2024 13:58

Те, що залишається за кадром та майже ніколи не показується, але має дуже важливу роль. Під час воєнних дій інженерні роботи на лінії зіткнення з ворогом мають вирішальне значення для успіху військових операцій та захисту особового складу, унеможливлення просування ворога в глибину наших територій.

В умовах постійних обстрілів і активних бойових дій інженерні підрозділи виконують низку критично важливих завдань.

Інженери-прикордонники Харківського загону працюють під постійними ворожими обстрілами, робота не припиняється ні вдень, ні вночі. Хлопці копають окопи, зводять бліндажі, доти, створюють укриття для техніки, облаштовують захисні лінії, рубежі та інші оборонні споруди, що забезпечують захист хлопців й техніки від артилерійських і мінометних обстрілів.

Також сапери займаються встановленням мінних полів для стримування противника і захисту важливих об'єктів, а також розмінування територій для забезпечення безпеки власних сил.

Інженерні підрозділи є невід'ємною частиною війська, їхня робота значно підвищує боєздатність і допомагає забезпечити успіх в бойових діях навіть у найважчих умовах.

Ми захищаємо свою землю, нашу Батьківщину, ми невідʼємна складова Сил оборони України. Не дозволимо ворогу забрати нашу свободу!

Слава Україні!

Героям Слава!

Коментує: Михайло Матвієнко, начальник інженерної служби Харківського прикордонного загону.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси