(ВІДЕО) Громадяни Індії та Таджикистану через запропоновані хабарі найближчі три роки не потраплять в Україну

НАЗАД
13 липня 2019 14:12

Учора в аеропорту «Бориспіль» 31-річний громадянин Індії, щоб попасти в Україну, під час контролю надав прикордонникам грошові кошти за безперешкодний перетин кордону.

Таку послугу він оцінив у 300 доларів США. Від неправомірної пропозиції охоронець кордону відмовився. Спроба підкупу представника прикордонного відомства була зафіксована міжвідомчою групою у складі офіцерів УВВБ «Центр» Держприкордонслужби, слідчих Національної поліції під процесуальним керівництвом Бориспільської місцевої прокуратури Київської області.

В результаті, крім кримінального провадження за ст. 369 ККУ «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі», іноземець отримав ще й заборону в’їзду на територію України строком на три роки.

Також сьогодні, під час доведення рішення про відмову в перетинанні кордону, громадянин Таджикистану вирішив що 100 доларів США зможуть вплинути на прикордонника аеропорту «Бориспіль» та змусять його «виправити ситуацію». Але замість очікуваного перегляду рішення про відмову у перетинанні кордону, іноземець отримав заборону в’їзду до України на три роки. Повідомлення про виявлення в діях іноземця ознак злочину правоохоронці передали співробітникам Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси