(ВІДЕО) Гра з ворогом - це не гра на сцені, але ми ще пограємо …

НАЗАД
13 серпня 2022 16:41

Андрій Анатолійович Луценко - заслужений артист України. «Спіймати Кайдаша», «Кріпосна», «Загадки для Анни» – далеко не весь перелік проєктів, у яких знімався актор Луценко.

У своєму цивільному житті чоловік також грав в Івано-Франківському театрі, та у Донецькому академічному обласному драматичному театрі в м. Маріуполь, тому самому, який розбомбили окупанти, а також викладав акторську майстерність у Маріупольському фаховому коледжі.

«Зараз цей коледж майже знищений, спалений орками, але ми відбудуємо, адже я ще хочу зібрати усіх своїх студентів з акторської майстерності», - каже Андрій.

Сержант Луценко завжди був готовий стати на захист кордонів України. Так, у 2014 - 2017 роках боронив рідну землю, під час АТО, а з 24 лютого 2022 не роздумуючи прибув до лав прикордонників знову.

«Пам’ятаю офіцерів, які у випадку небезпеки, не роздумуючи, закривали собою підлеглих, і знаєте, пройшло кілька років, та нічого не змінилося. Зараз всі такі ж вмотивовані та сміливі», - зазначив прикордонник.

Андрій Анатолійович зі сльозами на очах розповів, що дружина була у Маріуполі та змушена була через Росію виїжджати з батьком, який був після інсульту. А коли в’їжджала назад в Україну та побачила на кордоні прапор рідненької України, то просто кричала від радості.

Андрій Андрійович каже, що після Перемоги обов’язково подарує дружині великий букет троянд… О такі ми, українці! Любимо свою родину, свою роботу, своїх друзів, свою рідну Україну.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси