(ВІДЕО) Головний центр підготовки особового складу святкує своє 32-річчя

НАЗАД
01 липня 2024 12:08

За цей період прикордонний навчальний заклад неодноразово змінював назви, але одне залишалося незмінним –  випускники Головного центру ставали справжніми професіоналами своєї справи та залишалися патріотами нашої Батьківщини.

Вже з перших днів нападу росії на Україну у 2014 році тоді ще Навчальним центром підготовки молодших спеціалістів була сформована мотоманеврена група Державної прикордонної служби України на чолі з полковником Момотом Ігорем Федоровичем, яка без страху вирушила для виконання завдань з оборони країни від ворога.

Пройшло більше 10 років, а випускники Головного центру разом з Силами оборони продовжують мужньо та самовіддано боронити країну від російських окупантів, які прийшли захопити наші території.

«Про славних воїнів, що нашу Батьківщину відстоюють на крайніх рубежах…Держава починається з кордону, а служба прикордонна  – з Оршанця…» – співають учасники військової частини оркестру Головного центру, котрі з нагоди річниці його заснування презентували пісню «Марш Оршанця».


Слова пісні: Сергій Коршунов, музика – Микола Холод.
Солісти: Анастасія Бутовська та Микола Холод.
Відео: Владислав Яровенко та Олександр Фауст.
Відеокліп створено за підтримки Черкаського обласного музично-драматичного театру.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси