(ВІДЕО) Голова ДПСУ побував у підрозділах відомства, які виконують бойові завдання на Лиманському та Бахмутському напрямках

НАЗАД
28 липня 2023 12:02

У ході роботи на сході країни Сергій Дейнеко побував у підрозділах Держприкордонслужби, які в складі Сил оборони виконують бойові завдання та протидіють ворогу на Лиманському та Бахмутському напрямках.

Під час спілкування з керівниками на місцях та військовослужбовцями він обговорив ситуацію на ділянках відповідальності та як саме зараз діє ворог. Зазначалося, що противник всіляко намагається штурмувати позиції, які утримують прикордонники, однак отримує гідну відповідь наших воїнів.

Перебуваючи в районах, де ведуться повномасштабні бойові дії, керівник ДПСУ побував й на позиціях підрозділів 15-го мобільного прикордонного загону «Сталевий кордон» з Гвардії наступу, а також на позиціях прикордонників з Чопського, Сумського та Чернівецького загонів.

У кожному з підрозділів детально обговорювався стан забезпечення бійців всім найнеобхіднішим, найважливіші потреби для якісного виконання завдань та взаємодія з усіма складовими Сил оборони України.

Сергій Дейнеко подякував прикордонникам за стійкість та професіоналізм під час оборони країни від загарбників.

«Я дякую вам за службу, за любов до України. Прикордонники разом з іншими українськими захисниками продовжують бити ворога і залишаються на передовій лінії оборони. Ми й надалі робитимемо все необхідне, аби вибити ворога з нашої землі. І мені вкрай важливо розуміти ваші потреби в забезпеченні, щоб ви були ще сильнішими і мали всі необхідні засоби для цього», - зазначив очільник відомства.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси