(ВІДЕО) Голова Держприкордонслужби побував на позиціях прикордонників «Сталевого кордону»

НАЗАД
22 серпня 2023 15:50

Сергій Дейнеко перевірив позиції, які утримують підрозділи 15-го мобільного прикордонного загону «Сталевий кордон» з Гвардії наступу на Куп’янсько-Лиманському напрямку.

Голова Держприкордонслужби поспілкувався з бійцями, заслухав керівників підрозділів на місцях та предметно обговорив з ними питання забезпеченості озброєнням, транспортом та іншими необхідними засобами.

Перебуваючи на позиціях прикордонників, Голова служби відмітив ефективну взаємодію з підрозділами інших складових Сил оборони, що дозволяє якісно виконувати завдання із захисту країни. 

«Те, що ви робите зараз – дуже важливо для нашої Держави. Тому що ви наступаєте, ви звільняєте нашу землю і просуваєтесь у напрямку, міжнародно визнаних у 1991 році, державних кордонів. Неодмінно ми звільнимо всю нашу країну – Донецьку, Луганську, Херсонську, Запорізьку області і обов’язково - Крим. Я хочу побажати вам, щоб ви залишалися живими та неушкодженими. Звичайно, скорішого одужання, тим хлопцям, які отримали поранення. Вічна пам'ять тим Героям, які віддали своє життя за нашу Незалежність і за нашу свободу», – зазначив Голова служби.

Сергій Дейнеко також вручив прикордонникам відомчі відзнаки та подякував за їхню мужність та незламність під час оборони країни від ворога.

Окремо він поінформував захисників про кроки, які робляться для забезпечення їх необхідним озброєнням і які нові засоби вже надійшли в прикордонні підрозділи.

«Головна мотивація – ми інші, ми справді хочемо перемогти якомога скоріше, тому будемо знаходити, купувати, співпрацювати з партнерами, щоб отримати все, що можна. Головне бережіть себе, бережіть нашу Україну. Ви дійсно гордість прикордонної служби, гордість всього українського народу. І це не високі слова, це правда, яку я маю вам сказати. Я пишаюся кожним з вас», – сказав керівник відомства.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси