(ВІДЕО) Герої назавжди!

НАЗАД
09 вересня 2022 10:08

9 вересня Держприкордонслужба України вшановує пам’ять героїв-прикордонників Олександра Максименка, Юрія Лук’янцева та В’ячеслава Кузнєцова.

Цього дня, 8 років тому, прикордонний наряд автомобілем виїхав для прикриття ділянки державного кордону на напрямку «Нижньобараниківка–Калмиковка (росія)». О 14:45 службова автівка прикордонників наїхала на фугас, встановлений російськими диверсантами. Транспортний засіб підірвався та миттєво спалахнув. Олександр, Юрій та В’ячеслав загинули, ще двоє прикордонників встигли відповзти від місця вибуху. Вони отримали тяжкі поранення, але, на щастя, залишилися живими.

За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, капітан Максименко Олександр Олександрович, прапорщик Лук’янцев Юрій Олександрович та старшина Кузнєцов В’ячеслав Михайлович нагороджені орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).

Пам’ять про побратимів, які загинули у боротьбі за незалежність України, викарбувана у наших серцях! Вічна слава Героям!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси