(ВІДЕО) До прикордонників на Сумщині завітав «Культурний десант»

НАЗАД
01 липня 2023 08:52

З метою культурної та психологічної підтримки захисників кордонів до одного з прикордонних підрозділів на Сумщині завітав «Культурний десант», учасники якого підбадьорили та підняли бойовий дух прикордонників.

«Культурний Десант» – це  об’єднання відомих митців, які всі свої сили сьогодні спрямовують на Перемогу України. На їхньому рахунку понад 1000 концертів на передовій, військових госпіталях та деокупованих українських містах. Очільником «Культурного десанту» є Коля Сєрга – музикант, поет, телеведучий та військовослужбовець.

До складу учасників увійшли Валерій Дзех (вихователь, лялькар), Мирослав Кувалдін (вокаліст українського музичного гурту «The ВЙО», який грає у стилі поп-реґі), Дмитро Романчук (відомий бандурист) – всі вони військовослужбовці 59 окремої мотопіхотної бригади Сухопутних військ Збройних Сил України, та волонтер Артем Чумак.

«Наша зброя – мистецтво і любов до власної культури. Ми – підіймаємо бойовий дух, підтримуємо, об’єднуємо культурою, доводимо, що бути українцем – це круто!» - зазначив Валерій Дзех, звертаючись до охоронців кордону.

Митці подарували бійцям цікаву концертну програму, яка поєднала  народні традиції та сучасні жанри, влаштували справжнє свято музики, драйву та неперевершених емоцій.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси