(ВІДЕО) Дитяча мрія на всіх одна - щоб закінчилась жахлива війна

НАЗАД
18 грудня 2022 10:44

П’ятирічна Каролінка з сім’ї прикордонників переконана, що Україна переможе та мир запанує назавжди.

Близько чотирьох місяців дівчинка перебувала в окупації, далеко від батьків, і як би не намагались бабуся з дідусем вберегти онучку від жахіть війни, її оченята зафільмували безлюдні вулиці, спустошені дитячі майданчики і постійний гуркіт важкої техніки.

«Я знала і вірила, що тато з мамою мене захистять, адже вони у мене - мужні і хоробрі», - каже Кароліна.

Титанічними зусиллями батьки зуміли вивезти єдину донечку на підконтрольну територію. Каролінка почала малювати… Свої думки, переживання дівчинка відтворила в малюнках: дитячі мазки лягли на папір живими історіями, які сповнені любов’ю та вірою в світле майбутнє. Однією своєю дитячою історією Каролінка поділилась з конкурсом «Я у безпеці з МВС».

Блакитно-білі крила на полотні нагадують Ангела – Охоронця, який закрив знедолену Україну від темряви, вбивчих куль та щодуху намагається врятувати дитя. Лише зірвана квітка, як згадка про щасливе минуле, як надія на мирне майбутнє та доказ страшного сьогодення. Однак жовто-блакитна стрічка, як символ мужності й незламності, вірності й непоборності українського народу майорить в руці воїна-захисника …

Наші діти – то наше майбутнє! І сьогодні, нескорені воїни нищать ворога задля дитячих усмішок у вільній Україні.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси