(ВІДЕО) Держприкордонслужба отримує від МОЗ актуальні списки країн «червоної» та «зеленої» зон за показниками захворюваності на COVID-19

НАЗАД
20 червня 2020 10:34

Про це розповів під час відповідей на запитання користувачів Facebook начальник управління організації прикордонного контролю Адміністрації Держприкордонслужби Юрій Лисюк.

Під час карантинних обмежень пропуск осіб з-за кордону здійснюється в залежності від того наскільки поширене захворювання COVID-19 в країні вибуття.

Міністерство охорони здоров’я України на підставі аналізу статистичних даних формує перелік країн, які за показниками захворюваності на COVID-19 віднесено до «червоної» та «зеленої» зон. Цю інформацію МОЗ викладає на своєму офіційному сайті.

Начальник  управління організації прикордонного контролю зазначив, що Держприкордонслужба кожних три дні отримує від МОЗ інформацію стосовно цих країн.

«Офіційно ми її отримуємо і доводимо до своїх підрозділів. Щоб не було ніяких протиріч стосовно тих країн, які вчора були в одному списку, а сьогодні в іншому, ми будемо користуватися офіційною інформацією», - сказав Юрій Лисюк.

Нагадаємо, що згідно з рішенням Уряду України, державами із значним поширенням COVID-19 вважаються держави, в яких кількість активних випадків захворювання на COVID-19 становить більше ніж 40 осіб на 100 тис. населення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси