(ВІДЕО) Дефіцитні медикаменти. Прикордонники припинили переміщення ліків із Білорусі

НАЗАД
01 квiтня 2021 11:22

Прикордонники Житомирського та Луцького загонів викрили оборудку зловмисників на кордоні.

Зокрема завдяки спільним діям прикордонників двох загонів учора ввечері було виявлено та затримано осіб, які намагались перемістити через кордон медикаменти та цигарки.   

Під час патрулювання прикордонний наряд відділу «Вичівка» Житомирського загону виявив групу осіб, які перекидали через білорусько-український кордон пакунки. Помітивши військовослужбовців порушники залишили пакунки та, сівши в авто, вдались до втечі. За даним фактом прикордонники терміново проінформували прикордонників Луцького загону та суміжну сторону. В ході проведення негайних пошукових заходів, прикордонники відділу «Дольськ» Луцького загону зупинили на автодорозі позашляховик «Nissan». В автомобілі перебувало четверо чоловіків, як згодом з'ясувалося, троє волинян та житель Рівного. Двоє з них не мали документів.

Наразі щодо затриманих складено адміністративні протоколи, які передано до суду.

Десять пакунків, в яких знаходилось медикаменти різної кількості й вартості, виробництва РБ та РФ, та 4 тисячі пачок сигарет білоруського виробництва доставлено до прикордонного підрозділу.

Після  проведення відповідних заходів контрабандний товар буде передано співробітникам митниці.

Зазначимо, це вже третій випадок затримання контрабандних медичних препаратів за останній період на кордоні з Білоруссю та РФ. Два з них викрито прикордонниками Житомирського загону, один – військовослужбовцями Харківського загону. Зокрема у минулі вихідні прикордонники Житомирського загону затримали трьох контрабандистів, які намагалися перемістити через кордон пакунки з ліками п’ятдесяти найменувань, виробництва РФ.

А прикордонники відділу «Веселе» Харківського загону, також у минулі вихідні, припинили спробу незаконного переміщення із РФ партії ліків, в тому числі, які використовують у лікуванні COVID-19.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси