(ВІДЕО) «Ці враження, які ми отримали під час візиту до сесійної зали Верховної Ради України, залишаться в пам’яті на все життя»

НАЗАД
11 березня 2020 17:17

Нещодавно курсанти академії Державної прикордонної служби імені Богдана Хмельницького побували у Верховній Раді України.

Запросив їх у стіни парламенту народний депутат України Павло Сушко.  Бажаючих було чимало, проте цього разу до Києва поїхало 30 кращих майбутніх офіцерів. 

«Вибирали буквально 30 осіб із усієї академії – курсантів 3 та 4 курсу навчання. І відбирали найдисциплінованіших та відмінників», – розповів після поїздки курсант Національної академії Держприкордонслужби Володимир Пальний.

Курсанти мали змогу побувати у кулуарах Верховної Ради та на балконах сесійної зали. Окрім цього, прослухали екскурсію про історію парламенту.

«Ці враження, які ми отримали під час екскурсії до Верховної Ради, під час візиту до сесійної зали залишаться в пам’яті на все життя», – зауважує курсантка академії Богдана Білявець.

У залі Верховної Ради курсантів привітали і всі присутні депутати.

«Мені було дійсно цікаво, як відбувається  самий процес, як нас прийняли.  Нам всі усміхались. Народні депутати аплодували, дякували за те, що ми їх відвідуємо. Їм самим цікаво побачити нас, а нам цікаво побачити їх і ознайомитися з їхньою діяльністю», - поділився своїми враженнями курсант Володимир Пальний.

Курсанти, які побували у стінах парламенту, кажуть, що такі поїздки не лише пізнавальні, але й додають мотивації. Адже можливо хтось із них також колись стане українським законотворцем.

«Хотіли б долучитися до майбутнього державотворення нашої країни і творити історію нашої держави разом з ними», – додала під час спілкування курсантка академії Ксенія Мокра.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси