(ВІДЕО) Чотирилапі помічники вкотре допомогли виявити наркотики

НАЗАД
16 сiчня 2022 11:47

Днями прикордонники Львівського загону припинили дві спроби переміщення наркотичних речовин до Польщі

У пункті пропуску «Краківець» під час перевірки пасажирів автобуса охоронці кордону спільно з працівниками митниці, з допомогою службового собаки, виявили «пакунок» з речовиною сіро-зеленого кольору рослинного походження, який знаходився у пачці з-під цигарок.

В іншому випадку в пункті пропуску «Шегині» в ході перевірки автобуса, що прямував до сусідньої країни, оглядова група виявила згорток, який знаходився під сидінням. Виявити знахідку також допоміг чотирилапий помічник. Попередньо встановлено, що дана речовина – марихуана. За цими фактами поінформовано відповідні правоохоронні органи.

Зауважимо, що з початку року в пункті пропуску «Краківець» прикордонники припинили шість спроб переміщення наркотичних речовин.

Здебільшого, під час спілкування з прикордонниками за фактими виявлення «зілля» подорожні повідомляють, що перевозять «дурман» для особистого використання. Однак відповідальність за свої вчинки вони нестимуть згідно із законом.

Варто зазначити, що у разі «успіху» в перетинанні пункту пропуску з наркотичною речовиною з українського боку, особи ризикують ще більше, адже згідно з законодавством Польщі за переміщення наркотичних речовин, не залежно від обсягів, передбачена кримінальна відповідальність.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси