(ВІДЕО) Чергового представника НЗФ затримали прикордонники на Донеччині

НАЗАД
02 квiтня 2020 18:34

Оперативно-розшукові підрозділи Східного регіонального управління Держприкордонслужби України продовжують виявляти та затримувати колишніх і діючих бойовиків так званих «народних республік».

Так, сьогодні, 2 квітня, прикордонники затримали мешканця Дружківки Донецької області, який у 2014 році брав активну участь у злочинах незаконних збройних формувань «ДНР» на території Донецької області. Після звільнення Дружківки підрозділами ЗСУ, вказаний громадянин залишив лави НЗФ та тривалий час переховувався від українського правосуддя на території РФ.

У рамках кримінального провадження, спільна група у складі офіцерів оперативно-розшукових підрозділів Східного регіонального управління Держприкордонслужби та представників Національної поліції в Донецькій області, виявила вказаного колишнього бойовика НЗФ на підконтрольній Україні території Донецької області.

Наразі особі повідомлено про підозру у вчиненні злочину за ст. 260 ККУ «Створення непередбачених законом воєнізованих або збройних формувань». Подальші слідчі заходи тривають.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси