(ВІДЕО) Через КПВВ намагалися провезти військовий ніж для одного з бойовиків

НАЗАД
07 квiтня 2018 10:23

Оперативні співробітники Донецько-Луганського регіонального управління Держприкордонслужби отримали інформацію про можливе переміщення через лінію зіткнення військового ножа. Він призначався для одного з бойовиків НЗФ на тимчасово окуповані території.

Оперативні співробітники Донецько-Луганського регіонального управління Держприкордонслужби отримали інформацію про можливе переміщення через лінію зіткнення військового ножа. Він призначався для одного з бойовиків НЗФ на тимчасово окуповані території. Його мали провозити автівкою через КПВВ «Новотроїцьке».

Невдовзі на виїзд до підконтрольної бойовикам території прибув легковий автомобіль «SKODA  OCTAVIA», відносно якого була інформація. За кермом знаходилася громадянка України 1995 року народження.

Під час проведення  огляду автомобіля прикордонники знайшли військовий ніж, що за своїми ознаками можливо відноситься до холодної зброї.

За наявною інформацією виявлений військовий ніж мав використовуватися учасниками незаконних збройних формувань, як знаряддя для вчинення збройних нападів та інших дій пов’язаних з небезпекою для суспільства. Подібні ножі неодноразово використовувалися бойовиками при нанесенні травм військовополоненим.

В даний час громадянку і ніж передано поліції для прийняття правового рішення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси