(ВІДЕО) Бойовий медик Володимир Вудмаска заплатив найвищу ціну...

НАЗАД
27 липня 2023 11:34

Витягав з кістлявих лап смерті десятки поранених побратимів, спускаючись у саме пекло бою.

Бойовий медик Володимир Вудмаска заплатив найвищу ціну, залишаючись до останнього подиху вірним Військовій присязі та клятві Гіппократа.

Після початку повномасштабного вторгнення рашистів в Україну лікар-реабілітолог з Ужгорода вирішив, що його майстерність найбільше  знадобиться  на передовій. Попри наявність броні та численні відмовляння, він одягнув піксельний камуфляж з шевронами Держприкордонслужби та відправився спершу на північ, потім на схід.

Під час однієї з ротацій Володимир Вудмаска розповів журналістам, яким нелюдам протистоять сьогодні українські воїни. Попри закони війни і закони гуманності, рашисти свідомо обирають пріоритетними цілями бойових медиків чи машини медичної евакуації. «Така машина і такі люди як ми – це перша мішень, яку вони хочуть ліквідувати, бо вони розуміють, що якщо в підрозділі не буде медика, то шансів врятувати солдатів немає», - казав Володимир Вудмаска.

Днями рідні, близькі, побратими, небайдужі попрощалися з полеглим героєм у його рідному селі Великі Лази, що на Закарпатті.

Вічна пам’ять та вічна Слава Герою! Глибокі співчуття рідним та друзям.

Низький уклін усім бойовим медикам, які рятують життя бійців, інколи - ціною власного.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси