(ВІДЕО) Абітурієнте прикордонного вишу! Лови поради від спортсменів з підготовки до фізо.

НАЗАД
18 липня 2022 13:37

У рамках вступної кампанії до прикордонного вишу курсанти-члени збірних спортивних команд Національної академії Держприкордонслужби підготували для вступників кілька порад з підвищення рівня фізичної підготовки.

До вступних випробувань залишилося менше місяця. А перевірка рівня фізичної підготовленості завжди викликає хвилювання та багато питань. Цих порад звичайно не вистачить, щоб підготуватися з нуля, але достатньо, аби покращити вже наявні результати. 

Отже, лови лайфхаки та не хвилюйся!

Впродовж підготовки важливо дотримуватися принципу системності. Розробіть собі зручний графік тренувань та дотримуйтесь його.

Розвивайте фізичні якості в комплексі. Починайте з розминки.

Робіть вправи на всі групи м'язів. Тренуйте витривалість. Не забувайте про гнучкість

Навантаження збільшуйте поступово.

Рекомендується підвищувати рівень навантаження не більше ніж на 10% на тиждень.

Під час тренувань бажано бігати по пересіченій місцевості, а не по асфальту та не по штучному покриттю.

Оптимальний темп для бігу — коли під час пробіжки ви здатні підтримувати розмову з напарником по бігу.

Обов'язково чергуйте дні навантаження з днями відпочинку!

Та не забувайте про водний баланс!

За три дні до випробувань зробіть перерву та дайте організму відпочити та відновитися.

Нагадаємо, що  Академія здійснює підготовку курсантів та курсанток для подальшого проходження військової служби на посадах осіб офіцерського складу в Держприкордонслужбі. Курсанти отримують навчання, проживання, харчування, грошове, речове та медичне забезпечення за державний кошт. При вступі кожен може обрати спеціальність, яка до вподоби – філологія, психологія, телекомунікації та радіотехніка, безпека державного кордону, безпека державного кордону (спеціалізація – організація діяльності кінологічних підрозділів), безпека державного кордону (спеціалізація – організація діяльності інженерно-технічних підрозділів), правоохоронна діяльність. Після завершенню навчання, термін якого становить 3 роки 10 місяців, юнаки та дівчата здобувають ступінь вищої освіти «бакалавр» та академічне право на подальше навчання за магістерськими програмами. Випускників-лейтенантів 100 % працевлаштовують.

Правила прийому та інша корисна інформація щодо вступної кампанії до прикордонного вишу у 2022 році оприлюднені на офіційному сайті навчального закладу у розділі «Вступнику» https://nadpsu.edu.ua/abituriyentu/.

Додаткова покрокова інструкція щодо особливостей вступу та конкурсного відбору у 2022 році для окремо пойменованої категорії вступників http://surl.li/clteq.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси