(ВІДЕО) 340 доларів і 500 гривень пропонували прикордоннику за надання службової інформації

НАЗАД
06 вересня 2019 16:50

Вшосте від початку року підрозділи внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби спільно з іншими правоохоронцями зводять нанівець спроби втягування прикордонників у контрабандну діяльність на Закарпатті.

Сьогодні, 6 вересня, в Ужгороді офіцери відділу внутрішньої та власної безпеки по Чопському загону УВВБ «Захід» Держприкордонслужби та Управління внутрішньої безпеки у Закарпатській обл. ДВБ НП України спільно із слідчими слідчого відділу ГУ НП України у Закарпатській обл., під процесуальним керівництвом військової прокуратури Ужгородського гарнізону, проводили слідчі дії за кримінальним провадженням, розпочатим за заявою прикордонника за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 369 ККУ.

Силову підтримку слідчих дій забезпечували спецпризначенці загону оперативного реагування «ДОЗОР» Держприкордонслужби.

«На гарячому» затримано мешканця Закарпаття, який з метою організації незаконного переміщення тютюнових виробів через державний кордон до Угорщини, намагався за 340 доларів США і 500 гривень дізнатись у співробітника одного з підрозділів Чопського загону службову інформацію про час та місце несення служби прикордонних нарядів на державному кордоні. Слідчим повідомлено затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ст. 369 КК України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси