(ВІДЕО) 148 кілограмів бурштину чоловік ховав в порожнинах стелі автомобіля

НАЗАД
24 березня 2018 09:22

Велику партію «сонячного» каміння затримали прикордонники Мостиського загону спільно з працівниками митниці на українсько-польському кордоні. Загалом наш співвітчизник планував вивезти в Польщу майже 150 кілограмів бурштину.

Як вже повідомлялося, вчора велику партію «сонячного» каміння затримали прикордонники Мостиського загону спільно з працівниками митниці на українсько-польському кордоні.

Загалом наш співвітчизник планував вивезти в Польщу майже 150 кілограмів бурштину. Аби приховати каміння він запхав його в порожнини своєї автівки.

Державний кордон житель Львівщини перетинав мікроавтобусом «Мерседес» через пункт пропуску «Смільниця». Спільна оглядова група виявила приховане каміння у подвійній стелі та саморобному люку над сидінням водія.

Загалом в автомобілі знайшли 17 поліетиленових пакетів з бурштином. В них знаходилося 148 кілограмів каміння жовто-коричневого кольору різного розміру.

Наразі знахідку та автомобіль вилучено. Сума оцінки каміння буде встановлена після проведення експертизи.

Відмітимо, що з початку року співробітники Держприкордонслужби вже завадили переміщенню через кордон 185 кг необробленого бурштину.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси