(АНОНС) Міжнародний турнір підрозділів спеціального призначення пам’яті Василя Полякова відбудеться на Черкащині

НАЗАД
05 липня 2021 13:02

Державна прикордонна служба України вже вчетверте проводить цей Турнір та запрошує найкращих бійців українських підрозділів спеціального призначення.

З 12 по 16 липня на Черкащині, в Головному центрі підготовки особового складу Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота, відбудуться міжнародні змагання малих тактичних груп з прикладного багатоборства «Турнір Державної прикордонної служби України пам’яті Василя Полякова».

А цьогоріч до змагань долучаються ще й команди країн західних партнерів. Тому Турнір набув ще й міжнародного масштабу.

Спецпризначенці виборюватимуть першість на військово-спортивній арені у вправності стрільби, фізичній витривалості, вміння діяти в команді у стресових ситуаціях та, звичайно ж, обміняються практичним досвідом. Всі етапи змагань будуть максимально наближені до бойових.

Медійні дні заплановано на 12 та 16 липня 2021 року, а саме:

12 липня – урочистості з нагоди відкриття Турніру та 1-й етап змагань – посилена смуга перешкод (початок заплановано о 08:30);

16 липня – 4-й етап змагань – естафета спецпризначенця (сценарій) та урочистості з нагоди закриття Турніру (початок заплановано о 08:30).

 

Для акредитації представників ЗМІ звертатись у прес-службу Головного центру підготовки особового складу Держприкордонслужби за контактами:

+38 (093) 601 55 74

ел.пошта - [email protected]

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси