(ВІДЕО) Звіряємо годинники - нищимо окупантів! Голова Держприкордонслужби побував на позиціях захисників Бахмута та Авдіївському напрямку

НАЗАД
20 лютого 2023 14:15

Під час поїздки на схід країни Голова Державної прикордонної служби побував на найгарячіших напрямках захисту нашої держави – фортеці-Бахмут та Авдіївському напрямку, де зараз точаться найзапекліші бої.

На передовій Сергій Дейнеко зустрівся з бійцями та керівниками прикордонних підрозділів, з якими обговорив деталі оборони позицій, які утримують прикордонники, й проведення дій зі знищення ворога на цих напрямках.

Також керівник ДПСУ проговорив потреби бійців в районах бойових дій – забезпечення, озброєння та технічні засоби. Він вкотре запевнив захисників про пріоритетний порядок їх забезпечення.

Прикордонники детально розповіли про заходи, що вживаються ними для відбиття постійних атак ворога та засоби, які використовуються під час ведення боїв. Крім того, відзначалася співпраця підрозділів Сил оборони України проти окупантів, завдяки якій знищується не тільки ворожа піхота, а й боєкомплекти, які горять як феєрверки. 

Голова Держприкордонслужби подякував воїнам від керівництва держави, МВС і себе особисто за мужність та незламність бійців й вручив державні нагороди та відомчі відзнаки.  

Окремо очільник служби наголосив на збереженні здоров’я і життя бійців.  «Повертайтесь живими та неушкодженими. Це важливо для всіх ваших рідних, близьких, для ваших командирів і для мене особисто», – зазначив  Сергій Дейнеко. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси