(ВІДЕО) Завдяки благодійникам Львівщини, будемо нищити ворога ще ефективніше

НАЗАД
01 сiчня 2024 13:24

За участі представників Адміністрації Держприкордонслужби України, Західного регіонального управління та Луганського прикордонного загону ім. Героя України полковника Євгенія Пікуса, керівництва Львівської обласної адміністрації, представників підприємств, установ і організацій, приватних підприємців та волонтерів, які надають прикордонникам благодійну допомогу, відбулося вручення нагород.

Заступник Голови Держприкордонслужби України генерал-майор Сергій Сердюк, за дорученням Голови прикордонного відомства, вручив благодійникам відомчі нагороди. За активну громадську позицію, патріотизм, волонтерську діяльність та особистий внесок у забезпечення новітніми засобами боротьби з агресором, волонтерів нагородили пам’ятними відзнаками «За сприяння в охороні державного кордону України», вручили Подяки Державної прикордонної служби України.

Благодійні організації «Благодійний Фонд Козицького», «Фонд допомоги Україні «Рух у майбутнє», Благодійний Фонд «Сомбра Україні», Асоціація «Львівський кластер інформаційних технологій та бізнес-послуг» (в рамках проекту «Західна стіна»), Громадські організації «Добродій» (ініціатива «Пташки перемоги»), «Громада в дії», «Львівська обласна організація ФСТ «Динамо» України», будівельна компанія «Місто комфорту», компанія «Тайл», - передали підрозділам Держприкордонслужби України благодійну допомогу на суму понад 12 мільйонів гривень.

«Вашу діяльність важко переоцінити. З перших днів повномасштабного вторгнення ви допомагали усім, чим могли. Ця допомога була і залишається дуже відчутною та необхідною задля перемоги України. Ми щиро вдячні усім благодійникам», - зазначив Сергій Сердюк.

До проведення заходу долучився Голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький, який передав благодійну допомогу для Луганського прикордонного загону ім. Героя України полковника Євгенія Пікуса – 50 FPV дронів-камікадзе, 2 квадрокоптери DJI Mavic 3 та додаткове обладнання на понад 1,5 мільйона гривень. Її отримав прикордонник Луганського загону, Герой України, штаб-сержант Дмитро Кушнір.

Варто зазначити, що благодійники не лише допомагають матеріально, надаючи благодійну та гуманітарну допомогу, але й долучаються до організації навчань військовослужбовців, реабілітації та відновлення поранених.

Дякуємо за підтримку благодійникам, волонтерам та кожному, хто докладає зусиль і допомагає знищувати ворога!

Разом до Перемоги!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси