(ВІДЕО) За призначення на офіцерську посаду кадровику одного з прикордонних загонів пропонували 500 доларів США

НАЗАД
10 грудня 2019 16:40

Прикордонника викрито на гарячому – під час надання начальнику відділу кадрів прикордонного загону неправомірної вигоди у розмірі 500 доларів США.

Оборудку з незаконного призначення на офіцерську посаду викрито співробітниками внутрішньої та власної безпеки по Одеському прикордонному загону УВВБ «Південь» Держприкордонслужби України спільно із слідчими ТУ ДБР у м. Миколаїв, під процесуальним керівництвом військової прокуратури Одеського гарнізону Південного регіону.

Зокрема у ході реалізації матеріалів кримінального провадження, внесеного до ЄРДР за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 369 КК України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної винагороди службовій особі», у службовому кабінеті Одеського прикордонного загону із залученням військовослужбовців ДОЗОРу затримано інспектора прикордонної служби відділу  «Чорноморське» в порядку ст. 208 КПК України.

Прикордонника викрито на гарячому – під час надання начальнику відділу кадрів прикордонного загону неправомірної вигоди у розмірі 500 доларів США за призначення на офіцерську посаду. Кадровик на пропозицію не погодився та повідомив про наміри втягування у протиправну діяльність компетентні органи.

Неправомірну вигоду вилучено, тривають невідкладні слідчі дії.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси