(ВІДЕО) Вилучені 4 тонни тютюну та 170 тисяч пачок сигарет – результати обшуків в Одесі

НАЗАД
26 липня 2019 16:36

Прикордонники спільно з фіскальною службою продовжують активні заходи з виявлення порушень чинного законодавства на ділянках відповідальності.

Так, вчора в м. Одеса оперативні підрозділи Азово-Чорноморського та Південного регіональних управлінь Держприкордонслужби, спільно з податковою міліцією ДФС у Миколаївській області, під процесуальним керівництвом Миколаївської обласної прокуратури та за силової підтримки спецпідрозділу прикордонників «ДОЗОР» виявили тонни тютюну та сигарети.

Правоохоронці встановили, що група осіб на території Одеської області займається незаконним накопичуванням, зберіганням та наступним збутом підакцизних товарів. Як результат, спільна група провела сім санкціонованих судом обшуків у місцях зберігання товарів, проживання фігурантів справи та транспортних засобах, на яких перевозився товар до різних регіонів.

 Загалом прикордонники та податківці виявили більше 170 тисяч пачок сигарет іноземного виробництва, понад 4 тонни тютюну у гранулах, а також бухгалтерію, чорнові записи, що свідчать про протиправну діяльність підозрюваних осіб.

Встановленим порядком всі виявлені товари та транспортні засоби вилучені. Загальна сума оцінки вилученого майна сягає 6 мільйонів гривень. Слідчі дії тривають.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси