(ВІДЕО) Велику партію ліків, що прямувала на ТОТУ виявили прикордонники в КПВВ «Новотроїцьке» в районі проведення ООС

НАЗАД
13 липня 2019 11:01

Їх оцінка за підрахунками ДФСУ склала близько 800 000 грн.

На виконання розпорядження Командувача Об'єднаних сил триває посилена боротьба з протидії незаконному переміщенню товарів  в районі ведення бойових дій на сході України. Так, реалізуючи інформацію, отриману від оперативних співробітників Донецько-Луганського управління Держприкордонслужби та Служби безпеки України зі складу Об'єднаних сил, прикордонники виявили автомобіль, вщерть заповнений різними медичними препаратами.

Кінцевою метою такої подорожі з багажним відділенням, набитим ліками, була комерційна складова. З пояснень 47-річного водія – медикаменти він закупив в м. Маріуполь та віз в м. Донецьк для оптового продажу. Наразі ж перевіряється інформація щодо постачання ліків підрозділам бойовиків та у їхні військові шпиталі саме цим кур'єром.

Ліки вилучено представниками ДФСУ для подальшого процесуального оформлення. Їх оцінка за підрахунками ДФСУ склала близько 800 000 грн.

Зазначимо, що ліки для особистого користування переміщувати через лінію розмежування не забороняється, однак це вже не перший випадок, коли медичні препарати у великій кількості через КПВВ намагаються провезти саме у російсько-терористичні військові шпиталі м. Донецьк.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси