(ВІДЕО) Україну турбує доля кожного воїна, переймаємося щоб захисники Зміїного якнайшвидше повернулися додому

НАЗАД
01 березня 2022 12:24

Державна прикордонна служба України разом зі Збройними силами України не полишають дій, аби достеменно дізнатися долю всіх мужніх прикордонників та морських піхотинців, які боронили острів Зміїний.

Усі захисники Зміїного вже стали символом стійкості перед переважаючими силами кривавого ворога. Про їх мужність знає не лише Україна, а й увесь світ.

26 лютого, коли російські ЗМІ повідомили, що військовослужбовців з острова доставили в тимчасово окупований Росією Севастополь, ми отримали надію, що наші побратими можуть бути живими.

Аналізуючи відеоматеріали поширені РФ, нами та ЗСУ ідентифіковано більшість військовослужбовців. Звісно, Російська Федерація намагається використовувати їх у своїй інформаційній пропаганді, і ми добре розуміємо, що полон – це те місце, яке не найкраще впливає на побратимів.

Зараз ми підключили міжнародні гуманітарні місії, аби отримати список всіх хлопців, які знаходяться у ворога.

Зазначаємо, інформація про 13 загиблих прикордонників озвучувалася на основі попередніх даних, які були отримані в момент атаки ворога на острів, після чого зв’язок був втрачений. Долю прикордонників та воїнів ЗСУ ми намагалися перевірити залучивши цивільне судно Морської пошуково-рятувальної служби «Сапфір», яке виходило з метою виконання гуманітарної місії. Проте разом з екіпажем воно було незаконно захоплене окупантами.

Наголошуємо – Україна своїх не кидає.

Ми зробимо все можливе для того, щоб повернути їх додому.

Слава захисникам остова Зміїний!!!

Слава Україні!!!

 

Відеокоментар Андрія Демченка – речника Голови Державної прикордонної служби України

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси