(ВІДЕО) Спільні пошуки зниклих у горах напередодні чоловіків завершено. Двох українців виявили без ознак життя

НАЗАД
29 грудня 2022 16:10

На Закарпатті завершено пошуки одного із чотирьох чоловіків, які днями зникли у районі гори Піп Іван Мармароський.

Нагадаємо, що 25 грудня прикордонники відділу «Ділове» Мукачівського загону отримали від своїх румунських колег інформацію про затримання двох осіб, які незаконно перетнули українсько-румунський кордон.

Затримані повідомили, що разом із ними було ще четверо чоловіків, які зникли з їх поля зору.

Прикордонники негайно організували спільні з румунськими колегами пошукові заходи до яких з українського боку залучено більше 30 військовослужбовців відділу прикордонної служби «Ділове» та фахівців Рахівської гірської пошуково-рятувальної групи ДСНС Закарпаття. Крім того було залучено вертолітну авіацію та фахівців аеророзвідки.

У перший день пошуки результатів не дали.

Позавчора ввечері прикордонники Румунії повідомили про затримання ними двох із чотирьох громадян, яких розшукували, а також про виявлення тіла людини без ознак життя.

Оскільки до місця ймовірного перебування четвертого зі зниклих чоловіків зі сторони Румунії було дістатися неможливо, прикордонники прийняли спільне рішення про захід на румунську територію зі сторони України. Згодом румунські прикордонники повідомили, що виявили останнього чоловіка, якого розшукували, але, на жаль, без ознак життя.

Пошукову операцію ускладнював високий сніговий покрив та погана видимість, що перешкоджала використанню автомобільної техніки.

Вкотре закликаємо утриматися від походів у гори, де наразі спостерігаються складні погодні умови: мороз, хуртовина, пориви сильного вітру та густий туман.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси