(ВІДЕО) Російські прикордонники безпідставно відмовляють українцям у в’їзді, посилаючись при цьому на міфічні заборони

НАЗАД
09 лютого 2019 11:06

Протягом останніх трьох днів до співробітників Державної прикордонної служби України неодноразово звертались громадяни України, яких без пояснень не пропустили на територію Російської Федерації представники Прикордонної служби ФСБ РФ.

Лише через російський пункт пропуску «Нехотєєвка», що навпроти української «Гоптівки» в Харківській області, протягом вказаного терміну без будь-яких причин не пропущені понад 90 подорожуючих до РФ громадян України.

Російські прикордонники не пояснюють причин непропуску, або посилаються на міфічний указ про заборону в’їзду на територію Росії автомобілів з великим об’ємом двигуна таких, як «Toyota-Prado», «Volkswagen- Passat» та інші.

Розуміючи, що таким чином вони порушують права людини на вільне пересування, працівники ПС ФСБ РФ здійснюють відеофіксацію, примушуючи українських громадян говорити, що останні повертаються в Україну за особистим бажанням.

Державна прикордонна служба України звертається до громадян України врахувати цю інформацію і за можливості утриматися від поїздок у Російську Федерацію, оскільки окрім безпідставних повернень не виключено вплив на наших громадян російськими спецслужбами.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси