(ВІДЕО) Прикордонники зі складу ООС виявили чоловіка, який був членом незаконних збройних формувань

НАЗАД
07 травня 2020 11:01

Правоохоронці встановили, що під час окупації міста бойовиками у червні 2014 року, громадянин вступив до лав незаконних збройних формувань так званої ДНР.

Пандемія коронавірусу, що вирує, зокрема, і в Україні, ускладнює виконання завдань підрозділами Об’єднаних сил. Але прикордонники усе одно продовжують системну роботу з виявлення осіб, що скоїли військові злочини в зоні збройного конфлікту на Донбасі.

Так, учора в ході реалізації випереджувальної інформації, оперативні співробітники Краматорського прикордонного загону  виявили та затримали громадянина України 1982 року народження, жителя міста Краматорськ.

Правоохоронці встановили, що під час окупації міста бойовиками у червні 2014 року, вказаний громадянин вступив до лав незаконних збройних формувань так званої ДНР. Там чоловік ніс службу на одному з блокпостів та виконував завдання з незаконної перевірки документів та транспортних засобів громадян.

За даним фактом до Краматорського відділу Національної поліції направлено повідомлення про виявлення ознак злочину, відповідальність за яке передбачена ч. 2 ст. 260 Кримінального кодексу України «Створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань». Відомості внесено до ЄРДР. Санкція даної статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з конфіскацією майна.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси