(ВІДЕО) Прикордонникам – позашляховики й сонячні батареї, порушникам - фотопастки

НАЗАД
20 липня 2020 15:57

Голова Держприкордонслужби ознайомився зі станом охорони кордону з Румунією в межах Чернівецької та Івано-Франківської областей.

Протягом кількох днів перебування на ділянці Чернівецького прикордонного загону Сергій Дейнеко відвідав відділи прикордонної служби «Шибени», «Селятин» та «Красноїльськ».

Очільник прикордонного відомства особисто проінспектував сегменти кордону з Румунією, де полюбляють промишляти тютюнові контрабандисти.  Зважаючи на те, що з червня цього року спроби незаконного переміщення сигарет в Румунії стали біль частими та зухвалими, Голова Держприкордонслужби особисто вивчав ситуацію та потреби загону, щоб покращити ефективність протидії протиправній діяльності, зокрема її організованим формам.

Під час відрядження Голова Державної прикордонної служби України ознайомився із тим, як організована служба, яке технічне забезпечення і побут у прикордонників.

Також ряд питань стосувався необхідність посилення підрозділів квадроциклами та автомобілями високої прохідності, додаткового обладнання окремих ділянок кордону інженерним загородженням, засобами відеоспостереження та фотопастками, збільшення кількості стаціонарних і переносних контрольних постів. Окремо Сергій Дейнеко акцентував увагу на необхідності забезпечення віддалених місць несення служби альтернативними джерелами живлення та збільшення кількості сонячних батарей в підрозділах, де вони уже використовуються, покращенні забезпечення речовим майном військовослужбовців, які несуть службу на гірських ділянках кордону.

Вирішення даних питань перебуває на особистому контролі Голови Держприкордонслужби України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси