(ВІДЕО) На Буковині затримали організатора незаконного переправлення через кордон та трьох ухилянтів

НАЗАД
24 лютого 2023 09:58

Учора ввечері оперативні співробітники Чернівецького прикордонного загону у взаємодії з працівниками ГУНП у Чернівецькій області затримали 56- річного громадянина України, який організував переправлення через кордон чоловіків.

Заходи здійснювались під процесуальним керівництвом Чернівецької прокуратури.

В рамках кримінального провадження оперативники Чернівецького загону встановили, що буковинець за певну винагороду організував переправлення трьох чоловіків призовного віку до Румунії.

Автомобіль марки «Ауді», яким пересувались правопорушники, зупинила спільна міжвідомча група на околиці населеного пункту Верхні Петрівці Чернівецького району під час прямування до кордону.

У ході проведення слідчих дій правоохоронці виявили та вилучили отримані злочинним шляхом, грошові кошти у сумі 9100 євро та 4000 доларів США, тепловізор, мобільні термінали, сімкарти, блокноти з чорновими записами.

Трьох правопорушників притягнули до відповідальності за ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Організатору незаконного переправлення осіб через державний кордон України загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 9 років. Слідчі дії тривають.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси