(ВІДЕО) На Буковині затримали майже три десятки порушників кордону

НАЗАД
08 серпня 2022 16:56

Майже 30 осіб, які намагалися у незаконний спосіб потрапити до Молдови та Румунії, затримали прикордонники Чернівецького загону.

Так, сьогодні вранці прикордонний наряд відділу «Красноїльськ» виявив та затримав вісім чоловіків - мешканців Чернівецької, Кіровоградської та Івано-Франківської областей. Чоловіки намагалися втекти. Аби їх зупинити, прикордонники здійснили попереджувальні постріли вгору.

Ще п’ятьох осіб, які в незаконний спосіб намагалися потрапити до Румунії,  затримали прикордонники цього ж відділу у вихідні.   

Також прикордонники відділів «Сокиряни», «Кельменці» та «Герца» впродовж вихідних затримали п'ятнадцятьох порушників кордону -  жителів Харківської, Донецької, Миколаївської, Львівської та Чернівецької областей.

Усіх правопорушників доставили до прикордонних підрозділів для притягнення до відповідальності за ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».  

Крім цього, стосовно 2-х осіб до Нацполіції направлено повідомлення про виявлення кримінального правопорушення, передбаченого  ст.332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України», яка передбачає  позбавлення волі на строк від семи до дев'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна. Слідчі дії тривають.

Коментар: прессекретар Чернівецького прикордонного загону Сергій Бровко.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси