(ВІДЕО) Мобільний госпіталь від Королівства Нідерландів прикордонникам України

НАЗАД
07 липня 2023 10:59

Допомога міжнародних партнерів завжди є актуальною, особливо в умовах воєнного стану на території України.

У контексті зміцнення співпраці Посольства Королівства Нідерландів та Державної прикордонної служби України, військовим було передано мобільний госпіталь.

Мобільний шпиталь – ключовий елемент для надання допомоги постраждалим у районах бойових дій та посилення лікувально-евакуаційних спроможностей медичної служби. Госпіталь обладнаний всім, що необхідно для невідкладної допомоги потерпілим.

Представники голландської компанії «Hospitainer» провели теоретичні та практичні заняття для військових медиків. У ході навчань відпрацювали розгортання та використання обладнання мобільного комплексу.

«Завдяки голландським партнерам ми отримали сьогодні устаткування для комплектації мобільного госпіталю. Він може працювати в автономному режимі, завдяки наявності сонячних батарей в бронекапсулах. У госпіталі є операційна, рентген, наркозне та дихальне обладнання, лабораторія. Все сучасне, що пришвидшить поставлення діагнозу та надання невідкладної медичної допомоги», – зазначив начальник управління охорони здоров’я Державної прикордонної служби України бригадний генерал медичної служби Михайло Карнаух.

 

Коментарі:

 

бригадний генерал медичної служби Михайло КАРНАУХ – начальник управління охорони здоров’я АДПСУ

 

підполковник Сергій ШЕРУДИЛО – начальник відділу медичного забезпечення Луганського загону

 

Бар-Джоп КРУЙСЕН представник компанії "Hospitainer", Нідерланди

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси