(ВІДЕО) «Ми зробимо все, щоб швидше поставити в стрій наших поранених хлопців», - Голова Держприкордонслужби

НАЗАД
23 вересня 2023 09:58

Генерал-майор Сергій Дейнеко відвідав один із мобільних польових госпіталів на передовій.

Під час перебування на позиціях прикордонників на сході України Голова Держприкордонслужби генерал-майор Сергій Дейнеко приділив особливу увагу питанню медичної евакуації та проінспектував роботу мобільного шпиталю Держприкордонслужби.

Цей медичний підрозділ прикордонного відомства неодноразово доводив свою ефективність у відносно мирний час, приймаючи на себе виклики, які несли пандемії. Сьогодні медики лікувального закладу працюють в безпосередній близькості від лінії фронту і рятують життя та здоров’я життя захисників.

Очільник прикордонного відомства особисто перевірив забезпеченість шпиталю, поспілкувався з колективом про навантаження на медперсонал, визначив пріоритетні напрями подальшого посилення та розвитку підрозділу.

«Хочу подякувати Вам за ту місію, яку ви виконуєте – рятуєте життя наших захисників і захисниць. Повірте, розумію це з власного досвіду, тому що в 2014-ому році саме наші медики врятували моє життя. Зараз є розуміння всього, що потрібно, будемо працювати над тим, щоб додати штат, людей, техніки, щоб вам було комфортніше працювати тут і від вашого перевантаження не страждала якість надання медичної допомоги нашим пораненим героям», – зауважив Сергій Дейнеко у спілкуванні з лікарями прикордонного шпиталю.

Голова Держприкордонслужби вручив медикам заслужені нагороди та побажав наснаги в історичній та доленосній боротьбі українського народу за своє майбутнє.

«Від того на скільки ефективно ви працюєте у нас не зростає кількість втрат. Не черствійте, адже якщо у таких янголів у білих халатах зачерствіє серце і душа – це буде величезна біда. Дякую вам за службу», – додав Сергій Дейнеко.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси