(ВІДЕО) Кукурудзяними полями до Молдови: на Одещині місцевий підліток намагався незаконно переправити 8 чоловіків закордон

НАЗАД
12 вересня 2024 12:42

На Одещині прикордонники Подільського загону затримали групу порушників на околиці села Великокомарівка Роздільнянського району. Нічні мандрівники намагались непомітно пробратися через кукурудзяні поля до Молдови через Придністровський сегмент кордону.

Охоронці держрубежу задіяли коптер з тепловізором, аби швидко виявити потенційних утікачів. Попри вимоги зупинитися, чоловіки намагалися втекти від прикордонників, але попереджувальні постріли вгору зупинили їх.

Як зʼясувалося, 16-річний місцевий ватажок прокрутив оборудку з незаконного переправлення чоловіків закордон. Своїх клієнтів він знайшов через телеграм-канал, а вартість «послуги» переправлення варіювалась від 7 до 10 тис. доларів США.

Щодо переправника направлено повідомлення до Нацполіції, оскільки в його діях вбачаються ознаки кримінального правопорушення, відповідальність за яке передбачена ст. 332 КК України.

Відносно затриманих чоловіків складено адмінпротоколи за 204-1 та ст. 185-10 КУпАП, справи скерували до суду.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси