(ВІДЕО) Хвилина мовчання в пам'ять про загиблого воїна-прикордонника Дениса Данілова

НАЗАД
24 жовтня 2023 09:00

На Сумщині прикордонники провели в останню путь свого побратима, молодшого сержанта Данілова Дениса Володимировича.

Денис Данілов народився 27 лютого 2001 року в місті Охтирка Сумської області. У 2021 році Денис закінчив Охтирський фаховий коледж Сумського національного аграрного університету, цього ж року був призваний на строкову військову службу до лав Державної прикордонної служби України.

Під час проходження строкової військової служби Денис прийняв рішення пов’язати свою долю з кордоном і уклав контракт з Державною прикордонною службою України. Денис проходив службу в підрозділах Чернівецького прикордонного загону.

З липня 2023 року молодший сержант Денис Данілов у складі підрозділу виконував завдання із захисту територіальної цілісності України, відсічі та стримування збройної агресії росії проти нашої держави на Донеччині. Прикордонник був старшим оператором безпілотних авіаційних комплексів відділення повітряної розвідки.

18 жовтня, під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Курдюмівка Донецької області, прикордонник загинув.

«Це непоправна і важка втрата для всіх, хто знав Дениса, хто служив з ним пліч-о-пліч, хто виконував разом з ним бойові завдання. Денис завжди діяв впевнено, приймав виважені, розумні рішення, він був з тих воїнів, які завжди першими рвалися в бій, бо жив за переконанням, що родина та Україна – це найсвятіше. Його честь, сила і відвага завжди будуть прикладом невмирущої жаги і віри в Перемогу, адже він віддав найдорожче – своє життя за мир і спокій, за майбутнє наших дітей, майбутнє України», - згадують про Дениса його побратими.

22-річного прикордонника з війни не дочекалися батьки, брат. Поховали воїна на кладовищі в селі Чернеччина Охтирського району.

Висловлюємо щирі співчуття родині та близьким полеглого захисника.

Вічна та світла пам’ять Герою-прикордоннику!

 

Більше про полеглого захисника України дивіться у сюжеті «Суспільне Суми»

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси