(ВІДЕО) Бородань, у якого на кордоні знайшли наркотики, може «сісти» на 5 років

НАЗАД
12 листопада 2021 14:01

Днями Дергачівський районний суд, що на Харківщині, визнав винним чоловіка, якого влітку затримали на кордоні з наркотиками у бороді.

Нагадаємо, у липні в пункті пропуску «Гоптівка» під час оформлення на пасажира автобуса, що їхав у РФ,  спрацював службовий собака прикордонників.  Під час перевірки у бороді мандрівника виявили згорток з кількома грамами сіро-зеленої речовини рослинного походження. Згодом експертиза показала, що знайдена речовина - канабіс. Суд встановив, що чоловік придбав наркотики у Києві і взяв їх з собою під час мандрівки у Ростов-на-Дону для власного споживання. При під’їзді до пункту пропуску пасажир автобуса дістав згорток з дурманом з кишені та заховав у бороду.

Однак через пильність прикордонників і відмінний нюх службового собаки перемістити наркотики через кордон молодик не зміг.

На суді чоловік свою вину визнав повністю. Враховуючи щире каяття, його молодий вік, позитивні характеристики та активне сприяння розкриттю злочину, суд призначив йому покарання 5 років позбавлення волі, звільнивши від покарання з іспитовим строком на 3 роки.

Осудженому визначили низку обмежень та обов’язків на час пробації, порушення яких може спричинити до реального тюремного терміну.

Виявлений канабіс, згідно з рішенням суду, буде знищений.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси