(ВІДЕО) Аби незаконно перетнути державний кордон України хлопець сховався у багажнику авта

НАЗАД
04 червня 2022 12:37

Сьогодні вночі військовослужбовці Чопського загону припинили спробу незаконного переправлення через державний кордон України особи.

Правопорушення виявили у пункті пропуску «Малий Березний». Під час огляду мікроавтобуса української реєстрації, який прямував на виїзд з України, правоохоронці помітили, що у багажнику перебуває людина. Вона заховалася від контролю під заднім сидінням за дорожніми сумками.

За вказівкою прикордонників невідомий вийшов з автомобіля та пред’явив свій паспортний документ. Затриманий виявився 19-річним громадянином України, жителем Закарпаття.

На місце події викликали співробітників Національної поліції. Із завершенням відповідних процесуальних заходів правопорушник та водій, який його перевозив, вибули з пункту пропуску у супроводі слідчого Ужгородського РУП ГУНП в Закарпатській обл.

Після встановлення всіх обставин справи, особу, яка намагалася поза контролем виїхати за межі України, буде притягнуто до адміністративної відповідальності за спробу незаконного перетину кордону. Окрім того, відносно водія на адресу Ужгородського РУП ГУНП в Закарпатській області направлено повідомлення про виявлення можливого кримінального правопорушення, передбаченого ст. 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через ДКУ».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси