(ВІДЕО) 54 тис доларів США з ознаками фальшування виявили оперативні співробітники Львівського загону

НАЗАД
29 серпня 2024 17:00

На Львівщині, за оперативною інформацією співробітники 7 прикордонного Карпатського загону, управління оперативно-розшукової діяльності Західного регіонального управління спільно з детективами Територіального управління БЕБ у Львівській області виявили авто з фальшивими банкнотами у сумі 54 тис. доларів США.

Мікроавтобус з лафетом, який мав доставити автівку марки «Тойота»  з Польщі в Україну, зупинили на узбіччі траси «Львів-Шегині». В ході проведення санкціонованого обшуку легковика у пластиковій панелі, що розташована під перемикачем автоматичної коробки передач, правоохоронці виявили у двох зіп-пакетах 300 купюр номіналом 100 доларів США та 480 купюр номіналом 50 доларів США з ознаками підробки.
Банкноти на дотик були як звичайний папір. На підробку вказував і неякісний друк та однакові номера на кількох купюрах. Деякі з них були надруковані криво чи з нечітким номером.

Розпочато досудове розслідування за ч.1 ст. 199 КК України «Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, що існують у паперовій формі, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів». Призначено низку судових експертиз. Встановлюється коло осіб, причетних до протиправної діяльності.

Оперативний супровід у кримінальному проваджені здійснюють оперативники 7 прикордонного Карпатського загону під процесуальним керівництвом прокурорів Львівської обласної прокуратури.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси