(ВІДЕО) 41 Arocs для прикордонних загонів бригадного типу від Німеччини

НАЗАД
24 червня 2024 09:49

Прикордонні загони нового зразка отримали велику кількість вантажівок Mercedes Arocs.

41 транспортний засіб передали до прикордонних підрозділів, які є невіддільною складовою Сил оборони України.

Міжнародна допомога стала можливою завдяки участі Федерального уряду Німеччини.

Вантажівки такого типу стануть основою логістики на передовій російсько-української війни.

Сертифікати на транспортні засоби Голові Держприкордонслужби передав Надзвичайний та Повноважний Посол Німеччини в Україні Мартін Єґер.

«Німеччина має дуже тісне партнерство з Україною і ми підтримуємо Україну в усіх сферах, надаємо дуже широкий спектр військової допомоги – від засобів протиповітряної допомоги до знешкодження мін. Ми маємо особливо хороші і тісні стосунки з Державною прикордонною службою України, які склалися протягом років і розвинулися в партнерство і особисту дружбу. Саме тому я особливо радий сьогодні бути тут, коли ці вантажні автомобілі доставлені з Німеччини і будуть передані Державній прикордонній службі України і далі будуть нести службу на фронті. Це наша приємність передати вам цю техніку. І я переконаний – з цими автомобілями ви отримаєте хороший досвід і вони допоможуть вам перемогти і бути успішними», – зазначив Мартін Єґер.

«Ці автомобілі будуть передані нашим бойовим підрозділам і підрозділам охорони кордону. Я і вся Державна прикордонна служба щиро вдячні Федеральному уряду Німеччини, Міністерству закордонних справ Німеччини в особі міністерки Анналени Бербок, за цю ініціативу, за цю реальну підтримку України і зокрема Державної прикордонної служби», – сказав Голова Держприкордонслужби України.

«Отримані сьогодні вантажні автомобілі значно підвищать боєздатність прикордонних підрозділів, в першу чергу тих, які знаходяться на лінії зіткнення з противником. Вони дадуть змогу покращити систему логістичного забезпечення, доставки військово-технічного майна безпосередньо до місць несення служби», – додав Сергій Дейнеко.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси