Технічні характеристики оголошеної процедури закупівлі «М'ясо»

НАЗАД
30 липня 2021 09:58

Технічні характеристики оголошеної процедури закупівлі (відкриті торги) за кодом ДК 021-2015 (CPV) 15110000-2 – м'ясо (15113000-3 свинина)  за КЕКВ 2230

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі код ДК 021-2015 (CPV) 15110000-2 – м'ясо (15113000-3 свинина)  в кількості 3000,0 кг. для потреб Житомирського прикордонного загону:

Військовою частиною 1495 Житомирського прикордонного загону ім. Січових Стрільців Державної прикордонної служби України, що розташована за адресою м. Житомир, вул. Промислова, 5, відповідно до статті 20 Закону України «Про публічні закупівлі», було оголошено процедуру закупівлі (відкриті торги) відповідно до кошторису на 2021 рік та плану закупівель на 2021 рік оголошення UA-2021-07-27-001989-а за кодом ДК 021-2015 (CPV) 15110000-2 – м'ясо (15113000-3 свинина) ДСТУ 7158:2010  до 25 грудня 2021 року для потреб Житомирського прикордонного загону розташованого за адресою: м. Житомир, вул. Промислова 5.

 Очікувана вартість предмета закупівлі: 255000,00 грн. розраховувалась виходячі з середніх ринкових цін.

Популярні розділи та сервіси