Технічні (якісні) вимоги предмету закупівлі (товар): капуста білоголова свіжа, морква свіжа, буряк столовий свіжий, яблука

НАЗАД
03 березня 2021 15:17

Технічні (якісні) вимоги

Предмет закупівлі (товар):  капуста білоголова свіжа, морква свіжа, буряк столовий свіжий, яблука  код за  ДК 021:2015 - 03220000 - 9 – (Овочі, фрукти та горіхи)

 

Найменування товару

Од.. вимір

Кількість

Технічна характеристика товару

  1

Капуста білоголова свіжа

кг

2500,000

Капуста білоголова свіжа. Головки свіжі, цілі, здорові, чисті, цілком сформовані, непророслі з щільною або менш щільною структурою типовою для ботанічного сорту, без стороннього запаху і присмаку, не ушкодженні сільськогосподарськими шкідниками, не підморожені. Не допускається капуста,  що загнила, із стороннім запахом. 

Якість – не гірше за вимоги ДСТУ 7037:2009. Без ГМО.

2

Морква свіжа

кг

2000,000

Морква свіжа. Коренеплоди свіжі, цілі, здорові, чисті, не зів'ялі, не тріснуті, без пошкоджень сільськогосподарськими шкідниками, без зайвої зовнішньої вологості, без черешків, без пошкодження плічок коренеплоду. З яскраво-оранжевою  м’якоттю, з невеликою серцевиною. Без стороннього запаху і присмаку.

Якість – не гірше за вимоги ДСТУ 7035:2009. Без ГМО.

3

Буряк столовий свіжий

кг

1500,000

Буряк столовий свіжий. Коренеплоди свіжі, цілі, чисті, не зів’ялі, не тріснуті, без пошкоджень, не уражені хворобами, без зайвої зовнішньої вологи, типові для сорту за формою і забарвленням, без обрізаних врівень з плечиками коренеплоду.  М’якоть без білих кілець в розрізі.

Якість – не гірше за вимоги ДСТУ 7033:2009. Без ГМО.

4

Яблука

кг

500,00

Яблука свіжі середніх та пізніх термінів достигання, без перевищеного вмісту хімічних речовин. Повинні бути свіжими, цілими, чистими, без механічних пошкоджень, не пошкоджені хворобами і шкідниками, достатньої зрілості, без ознак гнилі. Колір відповідно до сорту, без плям.

Якість – не гірше за вимоги ДСТУ 8133:2015. Без ГМО.

Термін (строк) поставки: до 30.06.2021 року за заявкою Замовника.

Місце поставки товару: Волинська область, місто Луцьк, вул. Стрілецька, 6

Інформація про предмет закупівлі (детальний опис предмета закупівлі та технічні вимоги до товару):

Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством порядку, відповідати вимогам Законів України «Про безпечність та якість харчових продуктів» від 23.12.1997р. №771/97-ВР (зі змінами), «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення» від 24.02.1994 р. №4004-ХІІ, наказу Міністерства охорони здоров’я України від 29.12.2012 № 1140 «Про затвердження Державних санітарних норм та правил «Медичні вимоги до якості та безпечності харчових продуктів та продовольчої сировини», спільних наказів МОН України та МОЗ України від 17.04.2006 р. № 298/227. Неякісний товар підлягає обов’язковій заміні, але всі витрати пов’язані із заміною товару несе постачальник.

Транспортування: Доставка продукції повинна проводитися спеціалізованим автотранспортом згідно з правилами перевезення даних товарів.

Якість товару повинна відповідати національним стандартам, технічним умовам виробника, технічним вимогам Замовника та підтверджуватись відповідними документами (декларація виробника та/або висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи та/або сертифікати відповідності та/або іншими документами згідно діючого законодавства) на кожну партію Товару, які надаються під час поставки Товару. За наявності ГМО у складі продукту у будь-якій кількості, продукція постачанню не підлягає.

У разі виникнення сумнівів/суперечки щодо якості поставленого Товару проводиться  його незалежна експертиза в уповноважених на це установах чи організаціях. Оплата вартості експертизи Товару сплачується Постачальником.

Термін придатності товару: Строк придатності товару на день поставки повинен становити не менше 75 % від загального строку придатності.

Тара та упаковка товару:

Тара та матеріали, які використовують для упаковування чи закупорювання продукту, повинні відповідати вимогам законодавчих, нормативних і/або технічних документів, дозволені Центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров'я для харчових продуктів, яка забезпечує цілісність пакування під час зберігання, транспортування та реалізації.

Тара, яка має бути використана для пакування та транспортування товару, повинна бути чистою, сухою, неушкодженою, добре запакованою та не повинна мати стороннього запаху, з відповідним маркуванням.

Транспортне пакування: Капуста, морква, буряк - мішки не нижче 3-ї категорії (сітки), не ушкодженні, повинні бути, сухими, чистими та без стороннього запаху.

Яблука – в ящиках картонних.

Строк (термін) поставки товару: партіями (частинами) до 30.06.2021 року. Поставка товару здійснюється за попередньою заявкою Замовника, але не пізніше 5 робочих днів з моменту подання заявки Замовником.

Популярні розділи та сервіси