Технічні (якісні) вимоги, предмет закупівлі (Товар): Ковбаса напівкопчена 1 сорту, сардельки 1 сорту

НАЗАД
22 лютого 2021 10:37

Технічна специфікація 

Предмет закупівлі (Товар):  Ковбаса напівкопчена 1 сорту, сардельки 1 сорту

за кодом ДК 021:2015 - 15130000-8 «М'ясопродукти»

п/п

Найменування предмету закупівлі

Технічні характеристики

Одиниці виміру

Кількість

1

Ковбаса напівкопчена 1 сорту

Товар. Ковбаса напівкопчена 1 сорту повинна відповідати вимогам не гірше за ДСТУ 4435:2005, Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

Запах та смак: властивий даному продукту, злегка гострий, в міру солоний, з вираженим ароматом прянощів і копчення, без стороннього присмаку та запаху.

Консистенція: пружна.

Пакування: повинна бути у полімерній або натуральній оболонці та запакована в вакуумну упаковку.

Продукт повинен мати чисту, суху поверхню без плям та ушкоджень.

Не допускається продукт з: пліснявою, слиззю на оболонці.

Форма та розмір батонів: батони повинні бути прямі.

Вигляд фаршу в розрізі:фарш рівномірно перемішаний, від рожевого до темно-червоного кольору, без сірих плям та порожнин.

Обов’язкова наявність ярликів із зазначенням найменування продукту, виробника, дати виготовлення, терміну придатності, номер партії, умов зберігання, поживної та енергетичної цінності.

кг.

1300,00       

2

Сардельки 1 сорту

Товар. Сардельки 1 сорту повинні відповідати вимогам не гірше за ДСТУ 4436:2005, Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

Зовнішній вигляд: батончики сосисок з чистою сухою поверхнею без пошкодження оболонки, напливів фаршу, злипів, бульйонних та жирових набряків.

Консистенція: ніжна, соковита, пружна – визначається в гарячому стані.

Вигляд фаршу на розрізі: рожевий або світло-рожевий фарш рівномірно перемішаний без порожнин і сірих плям.

Запах та смак: властиві даному виду продукту, з ароматом прянощів, в міру солоний, без стороннього запаху та присмаку.

У складі має бути не менше 70 % м’яса.

Строк придатності на момент поставки повинен становити  не менше 90% від загального терміну зберігання.

Товар повинен відповідати діючим на території України державним стандартам та/або іншій нормативно-технічній документації, показникам безпечності та якості для харчових продуктів, що передбачені чинним законодавством. 

Обов’язкова наявність ярликів із зазначенням найменування продукту, виробника, дати виготовлення, терміну придатності, умов зберігання, поживної та енергетичної цінності.

кг.

2000,00

    1. Найменування та кількість:

      2. Місце поставки:

№ з/п

Місце поставки товару

Адреса

1

УПЗ

вул. Стрілецька, 6, м. Луцьк, Волинської обл.

Учасник визначає ціну на товар, який він пропонує поставити за Договором, з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, а також витрат на страхування, транспортування, завантажування, розвантажування та інших витрат, визначених законодавством.

Інформація про предмет закупівлі (детальний опис предмета закупівлі та технічні вимоги до товару):

Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством порядку, відповідати вимогам Законів України «Про безпечність та якість харчових продуктів» від 23.12.1997р. №771/97-ВР (зі змінами), «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення» від 24.02.1994 р. №4004-ХІІ, наказу Міністерства охорони здоров’я України від 29.12.2012 № 1140 «Про затвердження Державних санітарних норм та правил «Медичні вимоги до якості та безпечності харчових продуктів та продовольчої сировини», спільних наказів МОН України та МОЗ України від 17.04.2006 р. № 298/227 . Неякісний товар підлягає обов’язковій заміні, але всі витрати пов’язані із заміною товару несе постачальник.

Якість товару повинна відповідати національним стандартам, технічним умовам виробника, технічним вимогам Замовника та підтверджуватись відповідними документами (декларація виробника та/або висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи та/або сертифікати відповідності та/або інші необхідні за діючим законодавством документи) на кожну партію Товару, які надаються під час поставки Товару. За наявності ГМО у складі продукту у будь-якій кількості, продукція постачанню не підлягає.

 У разі виникнення сумнівів/суперечки щодо якості поставленого Товару проводиться  його незалежна експертиза в уповноважених на це установах чи організаціях. Оплата вартості експертизи Товару сплачується Постачальником.

Транспортування: Доставка продукції повинна проводитися спеціалізованим автотранспортом згідно з правилами перевезення даних продуктів.

Термін придатності товару Строк придатності товару повинен відповідати строку визначеному у ГОСТ та/або ДСТУ/ТУ на цей вид товару і становити не менше 90% від терміну зберігання даного виду товару з дня поставки його на склад Замовника.

Тара та упаковка товару.

Товар повинен  бути запаковано матеріалами вітчизняного виробництва згідно з чинною нормативною документацією або імпортовані, дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України на використання і контакт з харчовими продуктами.

Тара, яка має бути використана для пакування та транспортування товару, повинна бути чистою, сухою, неушкодженою, добре запакованою та не повинна мати стороннього запаху, з відповідним маркуванням.

Поставка товару. Поставка товару здійснюється з моменту підписання договору на протязі  2021 року до 31.12.2021 року партіями (частинами) орієнтовно 1 раз на місяць.

Популярні розділи та сервіси