Технічні (якісні) вимоги «Продукти харчування та сушені продукти різні»

НАЗАД
06 травня 2021 10:30

Технічні (якісні) вимоги

Предмет закупівлі (товар):  за кодом ДК 021-2015 - 15890000-3 Продукти харчування та сушені продукти різні. ПОВСЯКДЕНИЙ НАБІР СУХИХ ПРОДУКТІВ Варіант №1, №2, №3(15897100-3 Пайки)

Найменування: Військова частина 2142 Мукачівський прикордонний загін Державної прикордонної служби України

1. Місце знаходження: м. Мукачево, вул. Недецеї, 45

2. Код ЄДРПОУ:14321676

Назва предмета закупівлі: КОД ДК 021:2015 – 15890000-3 Продукти харчування та сушені продукти різні. ПОВСЯКДЕНИЙ НАБІР СУХИХ ПРОДУКТІВ Варіант №1, №2, №3(15897100-3 Пайки)

Процедура закупівлі – відкриті торги.

3. Ідентифікатор закупівлі:UA-2021-04-13-005611-а

4. Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: Згідно із технічним завданням.

5. Місце постачання: 89600, Закарпатська обл., м. Мукачево, вул. Недецеї,45.

6. Очікувана вартість предмета закупівлі: 285000,00 тис.грн.

Повсякденний набір сухих продуктів (Норма № 10, що затверджена постановою Кабінету Міністрів України від 29.03.2002 № 426) повинен відповідати Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», іншим вимогам законодавства в сфері обігу  харчових продуктів. Матеріали та комплектуючі для виготовлення Товару не повинні підпадати під дію ПКМУ від 30.12.2015 № 1147 «Про заборону ввезення на митну територію України товарів, що походять з Російської Федерації».

2. Пакування і тара. Повсякденний набір сухих продуктів (комплект), повинен бути запакований в рукав (пакет) в який запаковуються окремі рукави (пакети) для сніданку, обіду та вечері. Матеріал рукавів (пакетів) повинен бути з поліетиленової плівки марки М або з матеріалу аналогічної якості вітчизняного виробництва з підтвердженням їх відповідності згідно із нормативною документацією або імпортовані, що відповідають чинним вимогам до вітчизняних, дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України на використання і контакт з харчовими продуктами. Колір плівки не повинен бути яскравих (демаскуючих) кольорів.  У разі додаткового оздоблення готового набору пластиковою або іншою фурнітурою – дозволяється використовувати вітчизняну або імпортну фурнітуру, виготовлену з сертифікованих матеріалів, що відповідають чинним нормативним документам на території України. Запаковані набори пакуються по 5 або 10 комплектів в ящики з тришарового або п’ятишарового гофрованого картону та формуються на піддони.

3. Маркування. Маркування виконане державною мовою, типографським способом, згідно з законодавством України, в доступній для сприймання формі.

Маркування наборів та раціонів наноситься на одну з бокових сторін фарбою, що не змивається і не має запаху, за допомогою трафарету або наклеювання ярлика, який повинен бути стійким до перепаду температур та забезпечувати стійкість маркування під час транспортування, відвантаження та зберігання. З’єднання пакувального рукава (пакета) повинно бути виконане методом термоформування. На рукаві (пакеті) вказується склад кожного з  раціонів, на окремих рукавах (пакетах) на сніданок, обід та вечерю крім того наноситься маркування «Сніданок», «Обід», «Вечеря». Маркування комплектуючих харчових продуктів наборів та раціонів повинно містити всю обов’язкову інформацію, передбачену Законом України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів».

4. Строк придатності.Строк придатності товару до споживання повинен становити не менше 80 % від загального терміну його зберігання з дати поставки на склад Замовника. Загальний термін зберігання продукції повинен складати не менше 18 місяців та не може перевищувати строк придатності комплектуючих.

Варіанти комплектування повсякденного набору сухих продуктів
Норми № 10 - повсякденний набір сухих продуктів (варіант № 1) 

Найменування

Нормативний документ

Кількість

Всього, нетто, грам

Сніданок

Галети з борошна пшеничного 1 сорту                                                                                      

ДСТУ 4429:2005

2 пачки вагою по 50 г. або 1 пачка вагою по 100 г

100

Консерви м’ясні (сніданки м’ясні вищого сорту)                                                      

ДСТУ 4449:2005

1 банка (євро) вагою 325 г

325

Кава розчинна                                             

ДСТУ 4394:2005

1 стік (пакетик) вагою 2 г

2

Цукор                                                            

ДСТУ 4623:2006

2 стіка (пакетика) вагою 15 г або

3 стіка (пакетика) вагою 10 г

30

Серветки гігієнічні вологі                                     

ТУ виробника

1 шт (в окремій упаковці)

 

Серветки паперові                                    

ТУ виробника

1 шт (в окремій упаковці)

 

Мед натуральний                                           

ДСТУ 4497:2005

1 стік (пакетик) вагою 10 г

10

Обід

Галети з борошна пшеничного 1 сорту                                                                                       

ДСТУ 4429:2005

2 пачки вагою по 50 г. або 1 пачка вагою по 100 г

100

Консерви м’ясо-рослинні (каша рисова з яловичиною)

ДСТУ 4607:2006

1 банка (євро) вагою 325 г

325

Консерви м'ясні (паштети печінкові)                                                        

ДСТУ 7050:2009

1 банка (євро) вагою 100 г

100

Мед натуральний                                           

ДСТУ 4497:2005

1 стік (пакетик) вагою 20 г

або 2 стіка вагою 10 г

20

Чай чорний натуральний

ДСТУ 7174:2010

1 пакетик (в окремій упаковці) вагою  2 г

2

Цукор                                                            

ДСТУ 4623:2006

2 стіка (пакетика) вагою 15 г або

3 стіка (пакетика) вагою 10 г

30

Серветки гігієнічні вологі                                     

ТУ виробника

1 шт (в окремій упаковці)

 

Серветки паперові                                    

ТУ виробника

1 шт (в окремій упаковці)

 

Вечеря

Галети з борошна пшеничного1 сорту                                                                                      

ДСТУ 4429:2005

2 пачки вагою по 50 г. або 1 пачка вагою по 100 г

100

Консерви м’ясо-рослинні (каша перлова з яловичиною)

ДСТУ 4607:2006

1 банка (євро) вагою 325 г

325

Мед натуральний                                           

ДСТУ 4497:2005

1 стік (пакетик) вагою 10 г

10

Чай чорний натуральний

ДСТУ 7174:2010

1 пакетик (в окремій упаковці) вагою  2 г

2

Цукор                                                            

ДСТУ 4623:2006

2 стіка (пакетика) вагою 15 г або

3 стіка (пакетика) вагою 10 г

30

Серветки гігієнічні вологі                                     

ТУ виробника

1 шт (в окремій упаковці)

 

Серветки паперові                                    

ТУ виробника

1 шт (в окремій упаковці)

 

Норми № 10 - повсякденний набір сухих продуктів (варіант № 2)

Найменування

Нормативний документ

Кількість

Всього, нетто, грам

Сніданок

Галети з борошна пшеничного 1 сорту                                                                                      

ДСТУ 4429:2005

2 пачки вагою по 50 г. або 1 пачка вагою по 100 г

100

Консерви м’ясні (сніданки м’ясні вищого сорту)                                                     

ДСТУ 4449:2005

1 банка (євро) вагою 325 г

325

Кава розчинна                                             

ДСТУ 4394:2005

1 стік (пакетик) вагою 2 г

2

Цукор                                                            

ДСТУ 4623:2006

2 стіка (пакетика) вагою 15 г або

3 стіка (пакетика) вагою 10 г

30

Серветки гігієнічні вологі                                     

ТУ виробника

1 шт (в окремій упаковці)

 

Серветки паперові                                    

ТУ виробника

1 шт (в окремій упаковці)

 

Мед натуральний                                           

ДСТУ 4497:2005

1 стік (пакетик) вагою 10 г

10

Обід

Галети з борошна пшеничного 1 сорту                                                                                       

ДСТУ 4429:2005

2 пачки вагою по 50 г. або 1 пачка вагою по 100 г

100

Консерви м’ясо-рослинні (каша гречана зісвининою)

ДСТУ 4607:2006

1 банка (євро) вагою 325 г

325

Консерви м'ясні (паштети печінкові)                                                       

ДСТУ 7050:2009

1 банка (євро) вагою 100 г

100

Мед натуральний                                           

ДСТУ 4497:2005

1 стік (пакетик) вагою 20 г

або 2 стіка вагою 10 г

20

Чай чорний натуральний

ДСТУ 7174:2010

1 пакетик (в окремій упаковці) вагою  2 г

2

Цукор                                                            

ДСТУ 4623:2006

2 стіка (пакетика) вагою 15 г або

3 стіка (пакетика) вагою 10 г

30

Серветки гігієнічні вологі                                     

ТУ виробника

1 шт (в окремій упаковці)

 

Серветки паперові                                    

ТУ виробника

1 шт (в окремій упаковці)

 

Вечеря

Галети з борошна пшеничного1 сорту                                                                                       

ДСТУ 4429:2005

2 пачки вагою по 50 г. або 1 пачка вагою по 100 г

100

Консерви м’ясо-рослинні (каша ячна з яловичиною)

ДСТУ 4607:2006

1 банка (євро) вагою 325 г

325

Мед натуральний                                            

ДСТУ 4497:2005

1 стік (пакетик) вагою 10 г

10

Чай чорний натуральний

ДСТУ 7174:2010

1 пакетик (в окремій упаковці) вагою  2 г

2

Цукор                                                            

ДСТУ 4623:2006

2 стіка (пакетика) вагою 15 г або

3 стіка (пакетика) вагою 10 г

30

Серветки гігієнічні вологі                                     

ТУ виробника

1 шт (в окремій упаковці)

 

Серветки паперові                                    

ТУ виробника

1 шт (в окремій упаковці)

 

Норми № 10 - повсякденний набір сухих продуктів (варіант № 3) 

Найменування

Нормативний документ

Кількість

Всього, нетто, грам

Сніданок

Галети з борошна пшеничного1 сорту                                                                                       

ДСТУ 4429:2005

2 пачки вагою по 50 г. або 1 пачка вагою по 100 г

100

Консерви м’ясні (сніданки м’ясні вищого сорту)                                                     

ДСТУ 4449:2005

1 банка (євро) вагою 325 г

325

Кава розчинна                                              

ДСТУ 4394:2005

1 стік (пакетик) вагою 2 г

2

Цукор                                                            

ДСТУ 4623:2006

2 стіка (пакетика) вагою 15 г або

3 стіка (пакетика) вагою 10 г

30

Серветки гігієнічні вологі                                      

ТУ виробника

1 шт (в окремій упаковці)

 

Серветки паперові                                    

ТУ виробника

1 шт (в окремій упаковці)

 

Мед натуральний                                           

ДСТУ 4497:2005

1 стік (пакетик) вагою 10 г

10

Обід

Галети з борошна пшеничного1 сорту                                                                                      

ДСТУ 4429:2005

2 пачки вагою по 50 г. або 1 пачка вагою по 100 г

100

Консерви м’ясо-рослинні (каша горохова зісвининою)

ДСТУ 7048:2009

1 банка (євро) вагою 325 г

325

Консерви м'ясні (паштети печінкові)                                                       

ДСТУ 7050:2009

1 банка (євро) вагою 100 г

100

Мед натуральний                                            

ДСТУ 4497:2005

1 стік (пакетик) вагою 20 г

або 2 стіка вагою 10 г

20

Чай чорний натуральний

ДСТУ 7174:2010

1 пакетик (в окремій упаковці) вагою  2 г

2

Цукор                                                            

ДСТУ 4623:2006

2 стіка (пакетика) вагою 15 г або

3 стіка (пакетика) вагою 10 г

30

Серветки гігієнічні вологі                                     

ТУ виробника

1 шт (в окремій упаковці)

 

Серветки паперові                                    

ТУ виробника

1 шт (в окремій упаковці)

 

Вечеря

Галети з борошна пшеничного1 сорту                                                                                      

ДСТУ 4429:2005

2 пачки вагою по 50 г. або 1 пачка вагою по 100 г

100

Консерви м’ясо-рослинні (каша перлова з яловичиною)

ДСТУ 4607:2006

1 банка (євро) вагою 325 г

325

Мед натуральний                                           

ДСТУ 4497:2005

1 стік (пакетик) вагою 10 г

10

Чай чорний натуральний

ДСТУ 7174:2010

1 пакетик (в окремій упаковці) вагою  2 г

2

Цукор                                                             

ДСТУ 4623:2006

2 стіка (пакетика) вагою 15 г або

3 стіка (пакетика) вагою 10 г

30

Серветки гігієнічні вологі                                     

ТУ виробника

1 шт (в окремій упаковці)

 

Серветки паперові                                     

ТУ виробника

1 шт (в окремій упаковці)

 

         

1. Сипучі та пастоподібні комплектуючі повсякденного набору сухих продуктів повинні бути запаковані в стіки або пакетики з полімерних плівок, металізованих плівок або комбінованих матеріалів методом термоформування фасувальними машинами відповідно до ТУ У 30264313-01-2000, або упаковку, яка розроблена виробником для відповідного продукту, що підлягає упакуванню.

2. Серветка паперова повинна бути виготовлена з високоякісної целюлози, не менше ніж двошарова, білого кольору, розміром не менше 300 мм×300 мм та мати індивідуальне паперове або поліетиленове пакування. За показниками безпечності серветка паперова повинна відповідати вимогам України та чинній нормативній документації.

3. Серветка гігієнічна волога повинна бути просочена речовиною з антибактеріальними властивостями без вмісту спирту. Розмір серветки повинен бути не менше 180 мм×100 мм та мати індивідуальне герметичне пакування з поліетилену або полімерної плівки. За показниками безпечності серветка паперова повинна відповідати вимогам України та чинній нормативній документації.

Примітки: Варіанти Повсякденного набору сухих продуктів разом з усіма його складовими (Норма № 10, що затверджена постановою Кабінету Міністрів України від 29.03.2002 № 426) повинні  відповідати Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», іншим вимогам законодавства в сфері обігу  харчових продуктів.

Популярні розділи та сервіси