Технічні (якісні) вимоги «Продукція борошномельно-круп’яної промисловості»

НАЗАД
31 грудня 2021 08:55

Технічні (якісні) вимоги

Предмет закупівлі (товар):  за кодом ДК 021:2015  – 15610000-7 – «Продукція борошномельно-круп’яної промисловості» (5 лотів: Лот 1 – крупа пшенична - ДК 021:2015: код 15613000-8; Лот 2 – крупа пшоняна - ДК 021:2015: код 15613000-8; Лот 3 – крупа перлова - ДК 021:2015: код 15613000-8; Лот 4 – крупа ячна - ДК 021:2015: код 15613000-8; Лот 5 – крупа кукурудзяна - ДК 021:2015: код 15613000-8 )

Найменування: Військова частина 2142 Державної прикордонної служби України

1. Місце знаходження: м. Мукачево, вул. Недецеї, 45

2. Код ЄДРПОУ:14321676

3. Назва предмета закупівлі: КОД ДК 021:2015 – 15610000-7 – «Продукція борошномельно-круп’яної промисловості» (5 лотів: Лот 1 – крупа пшенична - ДК 021:2015: код 15613000-8; Лот 2 – крупа пшоняна - ДК 021:2015: код 15613000-8; Лот 3 – крупа перлова - ДК 021:2015: код 15613000-8; Лот 4 – крупа ячнева - ДК 021:2015: код 15613000-8; Лот 5 – крупа кукурудзяна - ДК 021:2015: код 15613000-8 ).

4. Процедура закупівлі – відкриті торги.

5. Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-12-22-005196-a

6. Очікувана вартість: 390 500,00 грн.

7. Місце постачання: 89600, Закарпатська обл., м. Мукачево, вул. Недецеї,45.

Крупа пшенична ( Лот 1) в  кількості 5500,00 кг. Вищого або першого ґатунку, зі смаком запахом характерним пшеничній крупі, однорідною по розміру, смак та запах має бути без затхлості, плісняви та інших сторонніх запахів. Не заражена шкідниками. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Крупа повинна відповідати вимогам ДСТУ7699:2015, без ГМО, виготовлятися згідно з рецептурами та технологічними інструкціями, із додержанням санітарних правил. Крупа повинна бути розфасована у мішки з поліпропіленових ниток вагою нетто 25 кг. Мішки мають бути цілими, міцними, чистими, сухими, без сторонніх запахів і не заражені шкідниками. Мішки зашивають машинним способом. Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання. Маркування наноситься безпосередньо на тару фарбою або шляхом прикріплення до мішка ярлика чи етикетки, що прошиваються одночасно із зашивкою мішка або наклеюється із зазначенням:

- найменування та адреси підприємства-виробника;

- назви крупи;

- кінцевої дати споживання або дату виробництва та строку придатності;

- умов зберігання;

- інформації про харчову цінність продукту;

- номеру партії виробництва;

- маси нетто та брутто (кг).

Маркування має бути виконане державною мовою, згідно з законодавством України та може містити додаткову інформацію визначену виробником. Відповідність ДСТУ підтверджується при подачі пропозиції учасником.

Крупа ячмінна(Лот 2) в  кількості 5500,00 кг. Вищого або першого ґатунку, зі смаком запахом характерним ячмінні крупі, однорідною по розміру, смак та запах має бути без затхлості, плісняви та інших сторонніх запахів. Не заражена шкідниками. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Крупа повинна відповідати вимогам ДСТУ7700:2015, без ГМО, виготовлятися згідно з рецептурами та технологічними інструкціями, із додержанням санітарних правил. Крупа повинна бути розфасована у мішки з поліпропіленових ниток вагою нетто 25 кг. Мішки мають бути цілими, міцними, чистими, сухими, без сторонніх запахів і не заражені шкідниками. Мішки зашивають машинним способом. Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання. Маркування наноситься безпосередньо на тару фарбою або шляхом прикріплення до мішка ярлика чи етикетки, що прошиваються одночасно із зашивкою мішка або наклеюється із зазначенням:

- найменування та адреси підприємства-виробника;

- назви крупи;

- кінцевої дати споживання або дату виробництва та строку придатності;

- умов зберігання;

- інформації про харчову цінність продукту;

- номеру партії виробництва;

- маси нетто та брутто (кг).

Маркування має бути виконане державною мовою, згідно з законодавством України та може містити додаткову інформацію визначену виробником. Відповідність ДСТУ підтверджується при подачі пропозиції учасником.

Крупа перлова (Лот 3) в  кількості 5500,00 кг. Вищого або першого ґатунку, зі смаком запахом, характерним перлові крупі, однорідною по розміру без розколотих крупинок, смак та запах має бути без затхлості, плісняви та інших сторонніх запахів. Не заражена шкідниками. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Крупа повинна відповідати вимогам ДСТУ7700:2015, без ГМО, виготовлятися згідно з рецептурами та технологічними інструкціями, із додержанням санітарних правил. Крупа повинна бути розфасована у мішки з поліпропіленових ниток вагою нетто 25 кг. Мішки мають бути цілими, міцними, чистими, сухими, без сторонніх запахів і не заражені шкідниками. Мішки зашивають машинним способом. Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання. Маркування наноситься безпосередньо на тару фарбою або шляхом прикріплення до мішка ярлика чи етикетки, що прошиваються одночасно із зашивкою мішка або наклеюється із зазначенням:

- найменування та адреси підприємства-виробника;

- назви крупи;

- кінцевої дати споживання або дату виробництва та строку придатності;

- умов зберігання;

- інформації про харчову цінність продукту;

- номеру партії виробництва;

- маси нетто та брутто (кг).

Маркування має бути виконане державною мовою, згідно з законодавством України та може містити додаткову інформацію визначену виробником. Відповідність ДСТУ підтверджується при подачі пропозиції учасником.

Пшоно (Лот 4) в  кількості 5500,00 кг. Вищого або першого ґатунку, зі смаком запахом, характерним пшону, однорідною по розміру без розколотих крупинок, смак та запах має бути без затхлості, плісняви та інших сторонніх запахів. Не заражена шкідниками. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Крупа повинна відповідати вимогам ДСТУ/ ГОСТ ( ТУ У), без ГМО, виготовлятися згідно з рецептурами та технологічними інструкціями, із додержанням санітарних правил. Крупа повинна бути розфасована у мішки з поліпропіленових ниток вагою нетто 25 кг. Мішки мають бути цілими, міцними, чистими, сухими, без сторонніх запахів і не заражені шкідниками. Мішки зашивають машинним способом. Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання. Маркування наноситься безпосередньо на тару фарбою або шляхом прикріплення до мішка ярлика чи етикетки, що прошиваються одночасно із зашивкою мішка або наклеюється із зазначенням:

- найменування та адреси підприємства-виробника;

- назви крупи;

- кінцевої дати споживання або дату виробництва та строку придатності;

- умов зберігання;

- інформації про харчову цінність продукту;

- номеру партії виробництва;

- маси нетто та брутто (кг).

Маркування має бути виконане державною мовою, згідно з законодавством України та може містити додаткову інформацію визначену виробником. Відповідність ДСТУ підтверджується при подачі пропозиції учасником.    

Крупа кукурудзяна (Лот 5) в  кількості 5500,00 кг. Вищого або першого ґатунку, зі смаком запахом, характерним пшону, однорідною по розміру без розколотих крупинок, смак та запах має бути без затхлості, плісняви та інших сторонніх запахів. Не заражена шкідниками. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Крупа повинна відповідати вимогам ДСТУ4525:2006, без ГМО, виготовлятися згідно з рецептурами та технологічними інструкціями, із додержанням санітарних правил. Крупа повинна бути розфасована у мішки з поліпропіленових ниток вагою нетто 25 кг. Мішки мають бути цілими, міцними, чистими, сухими, без сторонніх запахів і не заражені шкідниками. Мішки зашивають машинним способом. Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання. Маркування наноситься безпосередньо на тару фарбою або шляхом прикріплення до мішка ярлика чи етикетки, що прошиваються одночасно із зашивкою мішка або наклеюється із зазначенням:

- найменування та адреси підприємства-виробника;

- назви крупи;

- кінцевої дати споживання або дату виробництва та строку придатності;

- умов зберігання;

- інформації про харчову цінність продукту;

- номеру партії виробництва;

- маси нетто та брутто (кг).

Маркування має бути виконане державною мовою, згідно з законодавством України та може містити додаткову інформацію визначену виробником. Відповідність ДСТУ підтверджується при подачі пропозиції учасником.

8. Строк (термін) поставки товару: до 20.12.2022 року Постачальник повинен протягом 5 (п’яти) днів з дня отримання заявки від Замовника поставити партію Товару відповідно до наданої заявки.

9. Транспортування (доставка): Доставка продукції повинна проводитися спеціалізованим автотранспортом згідно з правилами перевезення даних товарів. Доставку та розвантаження товару здійснює Постачальник за свій рахунок (чи/або своїми силами).

10. Якість товару повинна відповідати вимогам ДСТУ, технічним вимогам Замовника та підтверджуватись відповідними документами (декларація виробника та/або висновок

державної лабораторії ветеринарної медицини Держпродспоживслужбита/або сертифікати відповідності та/або іншими документами згідно діючого законодавства) на кожну партію Товару, які надаються під час поставки Товару. За наявності ГМО у складі продукту у будь-якій кількості, продукція постачанню не підлягає.

У разі виникнення сумнівів/суперечки щодо якості поставленого Товару проводиться  його незалежна експертиза в уповноважених на це установах чи організаціях. Оплата вартості експертизи Товару сплачується Постачальником.

11. Термін придатності товару  Строк придатності товару на день поставки повинен становити не менше 80  % від загального строку придатності.

12. Тара та матеріали: які використовують для упаковування чи закупорювання продукту, повинні відповідати вимогам законодавчих, нормативних і/або технічних документів, передбаченим законодавством у сфері охорони здоров'я для харчових продуктів, яка забезпечує цілісність пакування під час зберігання, транспортування та реалізації.

При сезонному коливанні ціни у бік зменшення вартості товару продавець зобов’язаний зменшити ціну товару до рівня середньо ринкової.

Популярні розділи та сервіси