Обґрунтування технічних та якісних харктеристик предмета закупівлі «Сухарі та печиво; пресерви з хлібобулочних і кондитерських виробів»

НАЗАД
05 лютого 2024 10:34

Інформація щодо процедур закупівель

на виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 року №710 (зі змінами)

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ЄЗС

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі

Очікувана вартість предмету закупівлі

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Очікуваної вартості предмета закупівлі

Печиво «Марія», ДСТУ 3781:2014 за  ДК 021:2015: 15820000-2

Сухарі та печиво; пресерви з хлібобулочних і кондитерських виробів

Відкриті торги з особливостями

UA-2024-01-22-005995-a

62 533,80

1. Печиво «Марія» повинне відповідати ДСТУ 3781:2014 «Печиво. Загальні технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

2. Печиво повинне бути розфасоване у картонні ящики (коробки) з вкладишами виготовленими з полімерного матеріалу або паперу масою нетто до 4 кг. Допускається використання ящиків без вкладишів. Для транспортування ящики (коробки) формуються на піддони.

Всі пакувальні матеріали та тара повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання.

3. Маркування повинно бути виконане державною мовою, типографським, літографним або іншим способом, у доступній для сприймання формі. Маркування повинно бути стійким до вологи, транспортування, відвантаження, зберігання та застосування.

Маркування повинно містити всю обов’язкову інформацію, передбачену Законом України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів».

Розрахунок очікуваної вартості обумовлений на підставі комерційних пропозицій постачальників цієї продукції із зазначенням діючих цін на печиво «Марія», ДСТУ 3781:2014

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ЄЗС

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі

Очікувана вартість предмету закупівлі

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Очікуваної вартості предмета закупівлі

Печиво з фруктовою начинкою, ДСТУ 3781:2014 за  ДК 021:2015: 15820000-2

Сухарі та печиво; пресерви з хлібобулочних і кондитерських виробів

Відкриті торги з особливостями

UA-2024-01-22-005995-a

102 135,60

1. Печиво з фруктовою начинкою повинне відповідати ДСТУ 3781:2014 «Печиво. Загальні технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

2. Печиво повинне бути розфасоване у картонні ящики (коробки) з вкладишами виготовленими з полімерного матеріалу або паперу масою нетто до 4 кг. Допускається використання ящиків без вкладишів. Для транспортування ящики (коробки) формуються на піддони.

Всі пакувальні матеріали та тара повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання.

3. Маркування повинно бути виконане державною мовою, типографським, літографним або іншим способом, у доступній для сприймання формі. Маркування повинно бути стійким до вологи, транспортування, відвантаження, зберігання та застосування.

Маркування повинно містити всю обов’язкову інформацію, передбачену Законом України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів».

Розрахунок очікуваної вартості обумовлений на підставі комерційних пропозицій постачальників цієї продукції із зазначенням діючих цін на печиво з фруктовою начинкою, ДСТУ 3781:2014

 

Популярні розділи та сервіси