Обґрунтування технічних та якісних харктеристик предмета закупівлі «Продукція борошномельно-круп'яної промисловості»

НАЗАД
29 сiчня 2024 10:13

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Закупівля за кодом ДК 021: 2015 15610000-7 Продукція борошномельно-круп'яної промисловості.

             З метою якісного та безперебійного забезпечення продовольством персоналу загону прийняте рішення на проведення закупівлі Крупа кукурудзяна, крупа перлова, крупа ячнева, крупа пшенична, пшоно, крупа вівсяна.

Військовою частиною 1560 Регіонального морського управління  Державної прикордонної служби України, що розташована за адресою м.Ізмаїл, відповідно до постанови КМУ від 12 жовтня 2022 р. № 1178, було оголошено  про проведення відкритих торгів з особливостями UA-2024-01-24-013544-a.

 Очікувана вартість предмета закупівлі : 133 500 грн. з ПДВ (згідно моніторингу)

ТЕХНІЧНІ ВИМОГИ

Крупа кукурудзяна

Детальний опис предмета закупівлі та вимоги щодо якості

1. Крупа кукурудзяна повинна відповідати нормативному документу на цей вид продукції (ТУ, ГСТУ, СОУ, ISO), Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Основні показники крупи: колір – жовтий, запах – властивий крупі, не затхлий, вологість – не більше 15 %).

2. Крупа кукурудзяна повинна бути розфасована у мішки (тара) з поліпропіленових ниток вагою нетто не менше 25 кг. Мішки мають бути цілими, міцними, чистими, сухими, без сторонніх запахів і не заражені шкідниками. Мішки зашивають машинним способом. Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання.

3. Маркування наноситься безпосередньо на тару фарбою або шляхом прикріплення до мішка ярлика чи етикетки, що прошиваються одночасно із зашивкою мішка або наклеюється із зазначенням: - найменування та адреси підприємства-виробника; - назви крупи; - кінцевої дати споживання або дату виробництва та строку придатності; - умов зберігання; - інформації про харчову цінність продукту; - номеру партії виробництва; - маси нетто та брутто (кг). Маркування має бути виконане державною мовою, згідно з законодавством України та може містити додаткову інформацію визначену виробником.

4. Термін придатності до споживання крупи в день його постачання до Замовника повинен становити не менше 5 місяців.

Кількість товарів:

Найменування товару

Одиниця виміру

Кількість

 

Крупа кукурудзяна

кг

1400,00

 

 

Крупа перлова

Детальний опис предмета закупівлі та вимоги щодо якості

1. Крупа ячмінна перлова № 1, 2 повинна відповідати ДСТУ 7700:2015 «Крупи ячмінні. Технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

2. Крупа повинна бути розфасована у мішки з поліпропіленових ниток вагою нетто не менше 25 кг. Мішки мають бути цілими, міцними, чистими, сухими, без сторонніх запахів і не заражені шкідниками. Мішки зашивають машинним способом. Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання.

3. Маркування наноситься безпосередньо на тару фарбою або шляхом прикріплення до мішка ярлика чи етикетки, що прошиваються одночасно із зашивкою мішка або наклеюється. На тарі, ярлику чи етикетці зазначається інформація, визначена ДСТУ 7700:2015 «Крупи ячмінні. Технічні умови». Маркування має бути виконане державною мовою, згідно з законодавством України та може містити додаткову інформацію визначену виробником.

4. Термін придатності до споживання крупи в день його постачання до Замовника повинен становити не менше 9 місяців.

Кількість товарів:

Найменування товару

Одиниця виміру

Кількість

 

Крупа перлова

кг

1400,00

 

 

Крупа ячнева

Детальний опис предмета закупівлі та вимоги щодо якості

1. Крупа ячмінна ячна № 1, 2 повинна відповідати ДСТУ 7700:2015 «Крупи ячмінні. Технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

2. Крупа повинна бути розфасована у мішки з поліпропіленових ниток вагою нетто не менше 25 кг. Мішки мають бути цілими, міцними, чистими, сухими, без сторонніх запахів і не заражені шкідниками. Мішки зашивають машинним способом. Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання.

3. Маркування наноситься безпосередньо на тару фарбою або шляхом прикріплення до мішка ярлика чи етикетки, що прошиваються одночасно із зашивкою мішка або наклеюється. На тарі, на ярлику чи етикетці зазначається інформація, визначена ДСТУ 7700:2015 «Крупи ячмінні. Технічні умови». Маркування має бути виконане державною мовою, згідно з законодавством України та може містити додаткову інформацію визначену виробником.

4. Термін придатності до споживання крупи в день його постачання до Замовника повинен становити не менше 9 місяців.

Кількість товарів:

Найменування товару

Одиниця виміру

Кількість

 

Крупа ячнева

кг

1600,00

 

 

Крупа пшенична

Детальний опис предмета закупівлі та вимоги щодо якості

1. Крупа пшенична повинна відповідати ДСТУ 7699:2015 «Крупи пшеничні. Технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

2. Крупа повинна бути розфасована у мішки з поліпропіленових ниток вагою нетто не менше 25 кг. Мішки мають бути цілими, міцними, чистими, сухими, без сторонніх запахів і не заражені шкідниками. Мішки зашивають машинним способом. Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання.

3. Маркування наноситься безпосередньо на тару фарбою або шляхом прикріплення до мішка ярлика чи етикетки, що прошиваються одночасно із зашивкою мішка або наклеюється із зазначенням: - найменування та адреси підприємства-виробника; - назви крупи; - кінцевої дати споживання або дату виробництва та строку придатності; - умов зберігання; - інформації про харчову цінність продукту; - номеру партії виробництва; - маси нетто та брутто (кг). Маркування має бути виконане державною мовою, згідно з законодавством України та може містити додаткову інформацію визначену виробником.

4. Термін придатності до споживання крупи в день його постачання до Замовника повинен становити не менше 9 місяців.

Кількість товарів:

Найменування товару

Одиниця виміру

Кількість

 

Крупа пшенична

кг

1600,00

 

 

Пшоно

Детальний опис предмета закупівлі та вимоги щодо якості

1. Пшоно шліфоване повинне відповідати нормативному документу на цей вид продукції (ТУ, ГСТУ, СОУ, ISO), Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Основні показники крупи: колір – жовтий, запах – властивий пшону, не затхлий, вологість – не більше 14 %, наявність пошкоджених та битих ядер – не більше 1,0 %

2. Пшоно повинне бути розфасоване у мішки з поліпропіленових ниток вагою нетто не менше 25 кг. Мішки мають бути цілими, міцними, чистими, сухими, без сторонніх запахів і не заражені шкідниками. Мішки зашивають машинним способом. Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання.

3. Маркування наноситься безпосередньо на тару фарбою або шляхом прикріплення до мішка ярлика чи етикетки, що прошиваються одночасно із зашивкою мішка або наклеюється із зазначенням: - найменування та адреси підприємства-виробника; - назви крупи; - кінцевої дати споживання або дату виробництва та строку придатності; - умов зберігання; - інформації про харчову цінність продукту; - номеру партії виробництва; - маси нетто та брутто (кг). Маркування має бути виконане державною мовою, згідно з законодавством України та може містити додаткову інформацію визначену виробником.

4. Термін придатності до споживання крупи в день його постачання до Замовника повинен становити не менше 5 місяців.

Кількість товарів:

Найменування товару

Одиниця виміру

Кількість

 

Пшоно

кг

2000,00

 

 

Крупа вівсяна

Детальний опис предмета закупівлі та вимоги щодо якості

1. Крупа вівсяна плющена 1 ґатунку повинна відповідати ДСТУ 7698:2015 «Крупи вівсяні. Технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

2. Крупа повинна бути розфасована у мішки з поліпропіленових ниток вагою нетто не менше 25 кг. Мішки мають бути цілими, міцними, чистими, сухими, без сторонніх запахів і не заражені шкідниками. Мішки зашивають машинним способом. Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання.

3. Маркування наноситься безпосередньо на тару фарбою або шляхом прикріплення до мішка ярлика чи етикетки, що прошиваються одночасно із зашивкою мішка або наклеюється. На тарі, ярлику чи етикетці зазначається інформація, визначена ДСТУ 7698:2015 «Крупи вівсяні. Технічні умови». Маркування має бути виконане державною мовою, згідно з законодавством України та може містити додаткову інформацію визначену виробником.

4. Термін придатності до споживання крупи в день його постачання до Замовника повинен становити не менше 5 місяців.

Кількість товарів:

Найменування товару

Одиниця виміру

Кількість

 

Крупа вівсяна

кг

2000,00

 

 

Популярні розділи та сервіси