Обґрунтування технічних та якісних харктеристик предмета закупівлі «Оселедець солений з головою. Сушена чи солена риба; риба в розсолі; копчена риба»

НАЗАД
05 лютого 2024 10:17

Інформація щодо процедур закупівель

на виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 року №710 (зі змінами)

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ЄЗС

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі

Очікувана вартість предмету закупівлі

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Очікуваної вартості предмета закупівлі

Оселедець солений з головою, ДСТУ 8095:2015 за  ДК 021:2015: 15230000-9

Сушена чи солена риба; риба в розсолі; копчена риба

Відкриті торги з особливостями

UA-2024-01-20-000337-a

770 400,00

Оселедець солений з головою повинна відповідати ДСТУ 8095:2015 "Пресерви рибні. Оселедці спеціального та пряного соління. Технічні умови" чи іншому нормативному документу на цей вид продукції, Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

За зовнішніми виглядом: оселедець солений з головою повинен бути чистим, без механічних ушкоджень, з природним забарвленням для цього виду риби, без по тьмяності та пожовтіння. Смак і запах – властивий оселедцю солоному (з ароматом і смаком прянощів за їх додавання).

Оселедець солоний повинен бути розфасований у відра не більше 5 кг. Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування та зберігання. 

Маркування має містити таку інформацію: назва, найменування та адреси підприємства-виробника, кінцевої дати споживання або дати виробництва та строку придатності, умов зберігання, інформації про харчову цінність продукту, номеру партії виробництва, маси нетто та брутто (кг).

Маркування має бути виконане державною мовою, згідно з законодавством України та може містити додаткову інформацію, визначену виробником.

Термін придатності до споживання товару в день його постачання до Замовника повинен становити не менше 25 діб.

Розрахунок очікуваної вартості обумовлений на підставі комерційних пропозицій постачальників цієї продукції із зазначенням діючих цін на оселедець солений з головою, ДСТУ 8095:2015

 

Популярні розділи та сервіси