Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмету закупівлі «Сардельки вищого сорту»

НАЗАД
17 лютого 2022 16:48

ОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК

ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ «КОД ДК 021:2015 –15130000-8 м’ясопродукти» ОСНОВНОГО СЛОВНИКА НАЦІОНАЛЬНОГО КЛАСИФІКАТОРА УКРАЇНИ ДК 021:2015 «ЄДИНИЙ ЗАКУПІВЕЛЬНИЙ СЛОВНИК»

1. Найменування: Військова частина 2418 Кінологічний навчальний центр Державної прикордонної служби України

2. Місце знаходження: м. Великі Мости, вул. Львівська 166

3. Код ЄДРПОУ:14321498

Назва предмета закупівлі: 15130000-8 сардельки вищого сорту ДСТУ 4436:2005, сосиски вищого сорту ДСТУ 4436:2005

4. Процедура закупівлі – відкриті торги.

5. Ідентифікатор закупівлі: UA-2022-02-09-003581-а

6. Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: Згідно із технічним завданням

7. Місце постачання: 80074, Львівська обл.,Червоноградський р-н, вул. Львівська,166.

8. Очікувана вартість предмета закупівлі: 345000,00 грн.

№ з/п

Найменування

Кількість, кг

Технічна характеристика товару

Вимоги до строків постачання

1

2

3

4

5

1.

Сардельки вищого сорту ДСТУ 4436:2005

Сосиски вищого сорту ДСТУ 4436:2005

1500,00

 

1500,00

Товар. Сардельки вищого сорту ДСТУ 4436:2005, сосиски вищого сорту ДСТУ 4436:2005, повинні відповідати вимогам ДСТУ, рожевий або світло-рожевий фарш рівномірно перемішаний без порожнин. Поверхня – чиста, суха, без пошкодження оболонки. Консистенція – пруга. Смак і запах – приємний.

Пакування і тара. Вакуумні упаковки до 10 кг.

Маркування. На кожній одиниці фасування повинна бути інформація про назву харчового продукту, назву та адресу підприємства – виробника, вага/об’єм нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності маркування має бути виконане державною мовою, типографським способом, згідно з законодавством України та містити всю необхідну інформацію.

Строк придатності. Строк придатності товару до споживання повинен становити не менше 80% від загального терміну його зберігання з дати поставки на склад Замовника.

Партіями протягом 2022 року за заявкою Замовника

Популярні розділи та сервіси