Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмету закупівлі «Сардельки 1 сорту»

НАЗАД
26 серпня 2021 13:46

ОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК

ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ «КОД ДК 021:2015 –15131120-2 МЯСОПРОДУКТИ ОСНОВНОГО СЛОВНИКА НАЦІОНАЛЬНОГО КЛАСИФІКАТОРА УКРАЇНИ ДК 021:2015 «ЄДИНИЙ ЗАКУПІВЕЛЬНИЙ СЛОВНИК»

1. Найменування: Військова частина 2418 Кінологічний навчальний центр Державної прикордонної служби України

2. Місце знаходження: м. Великі Мости, вул. Львівська 166

3. Код ЄДРПОУ:14321498

4. Назва предмета закупівлі: 15131120-2 - м’ясопродукти

5. Процедура закупівлі – відкриті торги.

6. Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-08-18-001467-с

7. Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: Згідно із технічним завданням

8. Місце постачання: 80074, Львівська обл., Червоноградський р-н, вул. Львівська,166.

9. Очікувана вартість предмета закупівлі: 210000,00 грн.

№ з/п

Найменування

Кількість, кг

Технічна характеристика товару

Вимоги до строків постачання

1

2

4

5

6

1.

Сардельки 1 сорту ДСТУ 4436:2005

1000,00

Сардельки 1 сорту, вітчизняного виробника, вагові. Оболонка натуральна не пошкоджена, чиста суха поверхня, консистенція – пружна, ніжна, соковита.  Запах та смак властивіданому виду продукту, з ароматом прянощів, в міру солоний, без стороннього запаху та присмаку. Маркування: На етикетці зазначається назва та повна адреса підприємства виробника, адреса об’єкта виробництва, назви, сорт та складу виробу, кінцева дата споживання «Вжити до..» або дата виготовлення та строк придатності, умови зберігання, маса нетто, харчова та енергетична цінність, позначення стандарту.  Вигляд фаршу на розрізі: рожевий або світло-рожевий фарш однорідний, рівномірно перемішаний; Форма та розмір: Відкручені або перев’язані шпагатом батончики ДСТУ 4436:2005.

Партіями протягом 2021 року за заявкою Замовника

2.

Сосиски 1 сорту ДСТУ 4436:2005

1000,0

Сосиски вітчизняного виробника, вагові. Оболонка чиста суха поверхня, консистенція – пружна, ніжна, соковита.   Запах та смак властивіданому виду продукту, з ароматом прянощів, в мірусолоний, без стороннього запаху та присмаку. Маркування: На етикетці зазначається назва та повна адреса підприємства виробника, адреса об’єкта виробництва, назви, сорт та складу виробу, кінцева дата споживання «Вжити до..» або дата виготовлення та строк придатності, умови зберігання, маса нетто, харчова та енергетична цінність, позначення стандарту ДСТУ 4436:2005.

Партіями протягом 2021 року за заявкою Замовника

Популярні розділи та сервіси